Gaby Blaaser op Instagram

Dat Gaby Blaaser graag het randje opzoekt met haar foto’s op Instagram, dat zullen al haar volgers wel weten. Momenteel staat de teller op zo’n 390.000 volgers en dat blijft alsmaar stijgen.

Je ziet het direct wanneer je op de Instagram-pagina van Gaby belandt: haar passie is fitness. Niet alleen is ze ambassadeur bij mbnutrition, ook heeft ze een eigen ‘sportieve’ serie op Videoland. Met ‘In Shape met Gaby’ wil ze heel Nederland helpen aan een mooi figuur. De serie bestaat uit maar liefst twintig afleveringen, dus je bent er wel eventjes zoet mee.

En dat Gaby zelf ook veel in de sportschool te vinden is, dat zal niemand verbazen. Je kan het zien aan haar goedgetrainde figuur, dat op vrijwel iedere Instagram-foto van haar te aanschouwen is. Nu we voor het eerst dit jaar van écht zomerse temperaturen kunnen genieten, vond Gaby het natuurlijk hoog tijd om van zichzelf te laten horen. Zo poseert ze op haar nieuwste Instagram-foto in een klein topje met alleen het onderstukje van een lingeriesetje aan.

En dat mensen onder de indruk zijn van haar foto, dat blijkt wel uit de reactie. In één reactie kunnen wij ons zeer goed vinden, die luidt: “Ik probeer me op mijn werk te concentreren…” 

Zie de desbetreffende foto hieronder:

Zie hieronder nog meer foto’s van de afgetrainde Gaby Blaaser (Instagram):