De lege panden waar voorheen de V&D in zaten, zijn immens groot en het is lastig om iets te bedenken om deze grote ruimte op te vullen. Ook Hoog Catharijne in Utrecht zat met dit probleem, maar daar hebben ze nu een oplossing voor gevonden en wel een hele goede! De begane grond zal voor een deel gebruikt worden als foodmarket, waar verschillende eettentjes en eetwinkels zich in kunnen vestigen.

Foodhallen zijn perfect om een middag of avond te besteden. Je kunt van alles proeven, van Vietnamese specialiteiten tot typische Nederlandse gerechten. Het aanbod is enorm en er heerst een gezellig sfeer. Het zal dus een echte toevoeging zijn aan het winkelcentrum van Hoog Catherijne.

foodmarket-lissabon-manman

Foto via

Het is nog niet bekend wanneer de foodmarket precies opengaat, maar waarschijnlijk zullen we hier nog wel even op moeten wachten. Naar verwachting is dit pas in 2019. In de tussentijd zullen we dus nog naar Amsterdam en Rotterdam moeten. Of als je uit Utrecht komt en je wilt toch dicht bij huis blijven, zijn dit de 3 beste plekken om hamburgers te eten. Kan je nog even vooruit.