Lewis Hamilton houdt van opvallende outfits

Buitenom de raceweekenden om is de zevenvoudig wereldkampioen geregeld aanwezig bij modeshows. De passie zit diep, zo hielp Lewis al eerder mee met het ontwerpen van modecollecties. Ook arriveert hij geregeld op circuits in de meest spraakmakende creaties. Hieronder een selectie van de meest opvallende outfits van Lewis Hamilton.

Blenden in de menigte is voor Lewis al jaren geen optie, maar met de outfit waarin hij in Zandvoort verscheen had het zomaar gekund. In het oog van de oranje storm koos de Brit voor overgave: net as de tientallen duizenden Verstappen-fans, droeg Lewis dat weekend oranje. If you can’t beat them then join them? Deze dikke knipoog siert de zevenvoudig wereldkampioen in ieder geval.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lewis Hamilton (@lewishamilton)

Een kleurrijke tweedelige outfit voor een kleurrijke persoonlijkheid. De man die letterlijk alles heeft wat zijn harte begeert, heeft volop toegang tot de meest exclusieve modecollecties. Zo ook dit reflecterende trainingspak.

 

Toevallig genoeg blijven wij bij de kleur oranje. Niet vanwege de kleur per se, maar de outfit. Dit doorzichtige shirt met – geef het beest een naam – prent laat in ieder geval weinig aan de vrouwelijke verbeelding over.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lewis Hamilton (@lewishamilton)


Een tijdloze geruite prent in felle kleuren. Inclusief dreads en handsieraden. Eerlijk: het welbekende coronamasker als noodzakelijke accessoire wegdenken en Lewis kan voor de dag als een legitieme pimp. Dat hij niet schuwt van opvallende outfits is duidelijk en dat vergt evengoed ballen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lewis Hamilton (@lewishamilton)

Hieronder nog een selectie van een aantal opvallende outfits:

Lewis heeft brede interesses. Niet alleen als het op vrouwen die hij date aankomt, maar ook sport bijvoorbeeld. Hij komt ook buiten de racewagen aardig mee met alle sporten die hij beoefent! Zou je hem ergens in verslaan?