Undercover seizoen 2

Dat Undercover een vervolg zou krijgen, kwam niet heel erg als een verrassing. Het is zo’n serie waar we in het buitenland mee aan kunnen komen. De serie staat dan ook wereldwijd op Netflix. Als een Spaanstalige serie als La Casa de Papel een onverwacht internationaal succes kan worden, waarom zou een Nederlandstalige serie het dan niet kunnen? We waren amper bekomen van seizoen één toen het nieuws ons bereikte dat Undercover seizoen 2 al in de maak is.

Over details van het plot is nog niets bekend. Welke kant de serie opgaat, blijft open voor speculatie. Komen Bob en Kim weer samen te werken? Gaat Ferry uit de gevangenis breken? Wat is er überhaupt nog over van zijn misdaadsyndicaat? En wat te denken van die laatste scène van seizoen één, welke consequenties heeft dat voor seizoen twee? Feit is wel dat Tom Waes, Anna Drijver, Frank Lammers en Elise Schaap terugkeren.

Undercover seizoen 2

 

Opnames voor seizoen 2

Dat opnames voor Undercover seizoen 2 al onderweg zijn, komt omdat het eerste seizoen eerder al op de Belgische tv-zender EEN te zien was. Ook het tweede seizoen zal eerder bij de Belgen te zien zijn. Netflix weet over het tweede seizoen te melden dat er voor opnames afgereisd zal worden naar Nederland. Breda om precies te zijn. Komende maandag 27 mei zal de gezellige stad in het zuiden figureren voor Undercover.

Netflix Nederland meldt dat er gefilmd zal worden in een woning aan Keermanslaan in het Ginneken. Het Ginneken is niet per se centrum-centrum, maar kan je een beetje zien als de Pijp van Breda. Opnames zullen een groot deel van de dag duren, van 7 ’s ochtends tot 4 ’s middags. Gelieve de auto dus niet op die 27ste mei in de straat te parkeren.

Wil jij je in de tussentijd niet vervelen? Misschien is deze heftige Mexicaanse gevangenis serie wat voor jou.