Ferry is vanaf vandaag te zien op Netflix

Dit weekend beginnen we goed. Ferry staat namelijk vanaf vandaag nieuw op Netflix. Hebben jij, je vrienden en je vriendin ook zo genoten van de eerste twee seizoenen van Undercover? Dan mag je deze spin-off niet missen. Ferry Bouman, het legendarische personage van Frank Lammers, werd door veel films als hét boegbeeld van de serie gezien. De onvrede was dan ook groot toen zijn personage relatief weinig aan bod kwam in seizoen 2 van Undercover. In 2 van de 10 afleveringen was hij zelfs helemaal niet te zien. Dat was reden voor kritiek.

Wens van Undercover fans gaat in vervulling

De crew en cast leken te luisteren naar de fans, want vanaf vandaag is het dan eindelijk tijd voor Ferry. Daarin is te zien hoe de crimineel een klus voor z’n baas moet opknappen en zo steeds meer op het slechte pad belandt. Gelukkig is er ook ruimte voor zijn ontmoeting met Daniëlle. Een echte must-see dus voor elke liefhebber van de charismatische bad-guy.

ferry de film netflix vandaag

De verhaallijn van de film over Ferry Bouman

Ferry werkt in de film voor Ralph Brink (gespeeld door Huub Stapel). Ralph heeft een groot imperium opgebouwd en is geen man waar je ruzie mee wil. Toch is dat precies wat er gebeurt wanneer Ralphs zoon het slachtoffer wordt van een gewelddadige overval. Aan Ferry de taak om uit te zoeken wie hier verantwoordelijk voor is en ‘verhaal te halen’. Het zorgt ervoor dat hij al gauw steeds dieper verzeild raakt in de Brabantse onderwereld.

Een blik op de trailer bewijst ons dat het er in de film heftig aan toe zal gaan. Naast de brute actie en harde confrontaties zien we ook hoe de liefde tussen Daniëlle en Ferry zich ontwikkeld. Elise Schaap zal dus ook in de film spelen, evenals Raymond Thiry’s personage John Zwart.

 

Vanaf vandaag staat de film dus op Netflix. Daar vind je ook de twee seizoenen van Undercover.. Elke fan van die serie moet Ferry kijken, al is het alleen maar vanwege het feit dat Frank Lammers flink afviel voor zijn rol in de film.