Een zachtaardig type

Eén van de typen vrouwen waar mannen helemaal gek op zijn, is zo’n type vrouw waarvan de scherpe randjes zijn afgeslepen. Ze ziet er lief uit, maar heeft juist een sterk, maar toch zacht karakter. Mannen geven aan dat ze een hart vol warmte en attentie één van de mooiste eigenschappen vinden. Daarnaast vinden ze ook dat vriendelijke vrouwen plezier uitstralen als ze anderen warmte kunnen geven. Het feit dat ze zoveel om anderen geven en altijd aan anderen denken, geeft toch dat zorgzame dat veel mannen prettig vinden.

 

Een ruimdenkend en attent type

Het maakt niet uit hoe mooi een vrouw is, als ze altijd achterdochtig en berekenend is dan zal geen enkele man voor haar vallen. Als een vrouw altijd problemen maakt en van kleine dingen grote drama’s maakt, zelfs wanneer een man geen fouten heeft gemaakt, dan is het niet zo raar dat de man uiteindelijk uitgekeken raakt. Het zijn daarom vooral de ruimdenkende en niet-oordelende vrouwen die aantrekkelijk gevonden worden. Dit type vrouw laat zien dat ze open-minded is en anderen accepteert zoals ze zijn.

zachtaardig zelfverzekerd

Een optimistisch en zelfverzekerd type

Op nummer drie staan de optimistische en zelfverzekerde vrouwen. Volgens mannen zijn het juist deze type vrouwen die altijd betoverend en fascinerend zijn. Ze zijn vriendelijk, hebben vaak een glimlach en trekken door hun positiviteit veel mensen naar zich toe. Ze klagen weinig en zullen ook niet zomaar met vingers gaan wijzen. Als ze geconfronteerd worden met tegenslagen gaan ze niet bij de pakken neerzitten, maar bekijken ze de situatie en denken ze om. De mannen vinden deze optimisme en zelfverzekerdheid prettig en daardoor blijven ze zelf ook in die mindset.

Lees ook: Deze twee lichaamsdelen vinden vrouwen het aantrekkelijkst.