Een dekbed dat de kant van je vrouw opwarmt en die van jouw koeler maakt. Of zelfs een dekbed dat zichzelf opmaakt; het idee dat dit mogelijk is, is natuurlijk al te bizar voor woorden. Maar in de huidige tijd hoeft dit niet meer zo te zijn. Waar het ene na het andere bedrijf een zelfrijdende auto aan het ontwikkelen is, moet het ook mogelijk zijn om dit met je bed te doen. En met dit idee zijn de oprichters van SmartDuvet aan het werk gegaan. Deze mannen zijn met het ultieme tweepersoons dekbed gekomen.

SmartDuvet het ultieme tweepersoons dekbed

Er is geen stelletje dat nooit ruziet over de warmte in bed. De een vindt het namelijk altijd warmer of kouder dan de ander. Daarom kwamen de mensen van SmartDuvet met het ultieme dekbed. Deze kan de kant van jou kouder maken dan die van je partner. Daarnaast kan dit pareltje ook zichzelf nog eens opmaken. Dat scheelt weer werk de volgende ochtend. Middels een geïntegreerd luchtkoel systeem wordt de temperatuur in het dekbed gereguleerd. Daarnaast zorgt deze ventilatie ook voor het tegengaan van bedwantsen en het verwijderen van vochtige plekken.

 

Naast dat het de temperatuur kan reguleren, kan de SmartDuvet zichzelf ook nog eens opmaken. Hierdoor hoef jij nooit meer aan te horen dat je het bed niet opgemaakt hebt. Wat gaat dit een hoop ruzie voorkomen in het vervolg. Het mooiste aan alles: je kan alles regelen via een applicatie. Zit je ’s ochtends lekker koffie te drinken, dan is met één simpele klik is bed opgemaakt. Wat kan de technologie toch mooi zijn. De connectie tussen je bed en de applicatie wordt gemaakt door een simpel computertje dat je onder je bed gaat plaatsen. Hierdoor kan jij straks alles regelen met de applicatie. Wil jij je vrouw even plagen, dan verwarm je het bed toch een paar graden.

 

Voor een bedrag tussen de $ 484 en $ 546 afhankelijk van de grootte van je bed) kan jij hem al aanschaffen. 

Omdat jij natuurlijk regelmatig hoort dat jij je aanstelt wanneer je het koud in bed hebt, is dit het ultieme dekbed. Maar wil jij je vrouw nog even erop wijzen wie nou écht de grootste aansteller is. Dan onthult het volgende onderzoek wie de grootste aansteller is.