Starbucks-medewerker versiert een klant

In de Verenigde Staten heeft de koffieketen Starbucks een drive thru waar klanten hun koffie bij een raam kunnen kunnen bestellen en ophalen. Precies zoals wij dat kennen bij bijvoorbeeld de McDonald’s.

 

Via een raampje iemand proberen te versieren kan erg lastig zijn, maar deze Starbucks-medewerker pakte het wel op een hele bijzondere manier aan. De dame in kwestie bestelde een warme drank bij het raam. Op de bekers staat een waarschuwing, dat de drank in de beker heel erg heet is en dat de beker daardoor ook heel warm kan zijn.

De Starbucks-medewerker bedacht hier wel een heel leuk trucje op. Hij schrijft met een stift een secret message op de beker. Hij besloot een aantal woorden bij het ‘waarschuwingsbericht’ door te strepen zodat er de volgende tekst kwam te staan: “Careful, you’re extremely hot.” Heel erg smooth..

Reacties van de kijkers

De reacties op social media zijn verschillend, sommigen geloven deze versiertruc namelijk niet helemaal. Vele denken namelijk dat de dame in kwestie dit zelf op de beker heeft geschreven.

She did it herself”, “Girl got in the car, grabbed her sharpie and made a video”, dit is een greep uit de reacties die geplaatst zijn onder de video op Instagram.

Toch is er ook een reactie van iemand die jaren geleden bij Starbucks heeft gewerkt. Deze persoon kan beamen dat dit wel degelijk wordt gedaan door de medewerkers van de koffieketen. Toch is ze verbaasd dat dit nu pas uitkomt, omdat het al jarenlang gebeurd.

“Why is that coming out now? When I worked there 6 years ago that was totally a thing, wouldn’t put an arrow to point it out tho, we were subtle.”

Of een medewerker dit heeft gedaan, of dat ze er zelf een stift bij heeft gepakt weten we natuurlijk niet. Maar het blijft een hele goede versiertruc.