Een tuingrill is dé must have voor mannen

Het is een product dat afkomstig is van het merk Traeger en heeft de pronkerige naam de CT Iron & Fire Camp Oven Pit. Eén ding is zeker: als je dit apparaat in je tuin hebt staan, dan win je gelijk het respect van al je buurmannen.

De prachtige tuingrill zet duidelijk de nieuwe standaard voor de BBQ-connaisseur die in zijn tuin de heerlijkste worstjes, vleeslappen en kippenpoten wil bakken. Met een rotisserie, kookplaat, grill en nog veel meer bijzondere details is dit een product van de allerhoogste kwaliteit.

buitengrill tuin

Volgens het bedrijf achter de tuingrill is het ‘de perfecte toevoeging aan je achtertuin om je gestoofde vlees te bereiden. Zak achteruit, geniet van de zon (in de zomer dan hè) en drink wat met je familie en vrienden.’ Met het apparaat is het mogelijk om allerlei soorten vlees op allerlei soorten manieren te bereiden dus deze woorden van de marketingafdeling is klare taal. Het bedrijf vervolgt: ‘Er is meer dan genoeg ruimte om wat kolen te plaatsen en er is ook een aparte plek om je oven te verplaatsen weg van het vuur’ zo vertelt CT Iron & Fire.

Hoe duur is deze luxe tuinkeuken?

En nu het belangrijkste: de prijs. Dit valt nog reuze mee. Zo betaal je slechts $1,180.00 voor het product. De ietwat uitgebreidere versie genaamd de XT Extend Camp Oven Pit kost je dan weer $1,700. Voor meer informatie kijk je op de website van het bedrijf achter de tuingrill.

De specificaties

  • Afmetingen – 120 cm x 86 cm x 35 cm
  • Gewicht – 50kg
  • Slijtvast 3 mm zacht staal en afwerking van proof (natuurlijke roestpatina of hittebestendig zwart)

Op zoek naar nog meer inspiratie om je achtertuin te pimpen? Wat dacht je dan bijvoorbeeld van deze man die zijn achtertuin in een sportbar heeft veranderd. Geniaal toch?