Waar gaat Tribes of Europa over?

De Netflix serie Tribes of Europa speelt zich af in 2074 en het Europa in die tijd is verdeeld over vier stammen, die ieder hun eigen levensstijl en cultuur hebben.

tribes of europa netflix serie

The Crimson Republic wil koste wat het kost de levenswijze van het oude Europa behouden. The Atlantians zijn futuristisch en geavanceerd. De Crows zien een dictatorschap over Europa wel zitten en dan heb je de stam waar de hoofdpersonen van de serie toebehoren: de Orgines. Deze stam wil vooral vredig in de natuur leven.

Van de schrijver van Dark

Philip Koch heeft de serie geschreven. Misschien is dit niet een naam die gelijk een belletje doet rinkelen, maar deze man heeft met de eerdere Duitse Netflix hit genaamd Dark al bewezen dat hij weet hoe je een goede serie schrijft. Dark is een Duitse Netflix Original waar we ook meteen fan van waren. Deze serie werd geprezen vanwege zijn sterk in elkaar zittende verhaal waarin je kennis maakt met een mysterieus dorp. De mensen van dit dorp zijn in staat om in de tijd te reizen. De complexiteit van die serie doet ons vermoeden dat Tribes of Europa ook een grote lading interessante verrassingen en plot twists voor ons in petto heeft.

Wanneer komt de serie op Netflix?

Op basis van dit nieuws en de spectaculaire trailer zijn wij in ieder geval al erg hyped en kunnen we niet wachten om de serie straks vanaf onze luie bank te gaan bekijken. Want zeg nu zelf: deze show heeft toch alles om episch teĀ  worden? Mocht je het hiermee eens zijn, dan kunnen we jou verblijden met het nieuws dat het moment dat je het eerste seizoen kunt gaan kijken niet heel lang meer gaat duren. Vanaf volgende week 19 februari kun je het eerste seizoen van deze aanstaande topper al aanzetten. Zeg je afspraken voor volgend weekend dus ook maar alvast af en noteer het in je agenda.

Check hieronder de spannende trailer van Tribes of Europa: