Andre Hazes is gespierder dan ooit

Bij de volgende twee optredens in België krijgen de Vlaamse fans in ieder geval een getransformeerde Andre Hazes voorgeschoteld. De zanger heeft de lockdown gebruikt om uitgebreid te werken aan zijn lichaam. Dat heeft resultaat gehad: de 26-jarige entertainer voelt zich beter dan ooit en helemaal klaar om ‘te gaan knallen’.

View this post on Instagram

@ah6_official 🦾

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Wie de foto’s van Hazes van twee jaar geleden vergelijkt met nu, zal één ding opvallen: de jonge Hazes heeft meer weg van een goed afgetrainde atleet, dan van een zanger. Dat doet hem goed zo zegt hij. Hij is tegenwoordig de eerste van het jonge gezin die opstaat en dat is in het verleden wel anders geweest. Die motivatie om zichzelf even grondig aan te pakken kwam hem niet aanwaaien, maar kent een persoonlijke noot. Dré wilde in ieder geval de beste vader zijn die zijn kids konden wensen. Dat betekent niet alleen meer tijd besteden aan zijn kroost, maar ook zorgen voor meer regelmaat. De lockdown kwam dus als geroepen. Even geen optredens of een volle agenda met interviews, maar gewoon thuis genieten van het gezinsleven.

Gezonder leven

Die nieuwe levensstijl bevalt hem wel. De alcohol mist hij amper en ook het gezonde voedingspatroon bevalt de zanger prima. Zonder moeite zegt hij nee tegen verkeerde suikers en vetten. Het trainen is eigenlijk gebleven, maar Dré merkt nu met eigen ogen hoe funest het is om je voedingspatroon daar niet op aan te passen. Hij claimt zelf niks bijzonders te doen. ‘Ik volg gewoon het advies van mijn huisarts op, leef gezonder en eet beter.’ Wat betreft zijn fitnessregime is dat eigenlijk identiek aan dat van een fanatieke bodybuilder.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Volle agenda in 2021

Hazes Jr. begint de dag met krachttraining en in de avonduren staat het hardlopen op het programma. Dat wil niet zeggen dat hij binnenkort met een ongewoon gespierde torso gaat optreden. Hazes wil zichzelf gewoon lekker voelen. Dat de lockdown daarbij helpt, is mooi meegenomen. Maar hij weet ook dat die situatie niet eeuwig kan blijven voortduren. De intentie is er in ieder geval om gezond te blijven leven. Dat laatste zal ook wel moeten, want er staat nog genoeg gepland in zijn agenda. Zo treedt hij op 27 en 28 november op de Lotto Arena in België als voorbereiding op zijn tour door Vlaanderen in 2021. Dat zijn geen kleine optredens, in de meeste gevallen gaat het om zalen met minimaal 3000 fans. Gezien zijn conditie zal dat voor Dre geen enkel probleem zijn.

Check hieronder nog een beeld voor de progressie van Andre Hazes Jr.: