Rapper Boef duikt de sportschool in

De 27 jarige Boef is flink aan de weg aan het timmeren. Niet alleen is hij met zijn carrière sky-high gegaan, ook kennen veel mensen van een oudere generatie hem nu door de documentaire die online kwam over zijn leven. En als dat niet al genoeg is: Boef is de laatste tijd ook flink aan zijn eigen gezondheid aan het werken.

Zo postte hij afgelopen weekend een foto op zijn Instagram, waarop is te zien hoe zijn lichaam is getransformeerd in de afgelopen twee maanden. En geloof ons maar, dat was voor Boef flink wat uren in de sportschool doorbrengen.

boef

Boef is een ‘kast’ geworden

In de videoclip van Boef waarin hij in zijn onderbroek over straat rent, zagen we nog een magere versie van Boef. Twee maanden geleden maakte hij een foto waarop we al konden zien dat hij steeds gespierder werd. Afgelopen weekend postte hij een foto op het strand van Dubai, waarop is te zien dat Boef een transformatie is doorgaan. Hij heeft een ontzettend gespierd lichaam gekregen en laat het verschil zien tussen toen en nu.

boef transformatie

Veel BN’ers, waaronder Giel Beelen, reageren onder de foto met reacties als ‘kast’ en ‘Pffff beest!’ Dat zal de rapper wel goed doen, want het heeft hem heel wat tijd en energie gekost om zo’n lichaam te krijgen. Het was natuurlijk niet alleen een kwestie van veel naar de sportschool gaan, hij heeft zich ook aan een strak voedingsplan moeten houden om dit te bereiken.

Nieuwe liefde voor de rapper

Natuurlijk heeft hij dit deels voor zichzelf gedaan, maar er bestaat een kans dat hij deze transformatie ook is doorgaan voor zijn nieuwe vlam. Hij heeft namelijk al een poosje een nieuwe partner, maar eigenlijk niemand weet nog wie dit is. Ze mag in ieder geval wel geluk hebben, met zo’n gespierde vent.