The Witcher seizoen 2

Al langere tijd wisten we te melden dat de producenten en de cast van The Witcher alles behalve stil zaten. Er werd een spin-off van de serie aangekondigd en de opnames van deel 2 waren in volle gang. Recent werd er zelfs een WitcherCon georganiseerd. Daarin kwam de cast en crew aan het woord en werd er meer duidelijk over de toekomst van de show.

De voorspellingen waren dat er tijdens dat grote evenement duidelijk zou worden wanneer we de serie konden terugverwachten. Sommige fans hoopten zelfs op een trailer van seizoen 2 van The Witcher. Goed nieuws, want zowel de releasedatum als eerste beelden van deel 2 zijn inderdaad prijsgegeven.

The Witcher seizoen 2

Ciri en Geralt in Kaer Morhan

Allereerst de teaser trailer. In de eerste ‘echte’ trailer over seizoen 2 van The Witcher, wordt ons meteen al veel duidelijk. We krijgen namelijk een kijkje binnen in Kaer Morhen. Op deze locatie worden de andere Witchers getraind. Geralt brengt Ciri hier naar toe, wat voor een groot contrast zorgt. Ciri is namelijk de enige vrouw tussen de groep hechte broeders. Het doel in het tweede seizoen is duidelijk dat Ciri binnen de muren van Kaer Morhen aan haar toekomst en haar krachten gaat werken. Daarnaast zal The Witcher niet hetzelfde zijn zonder monsters. We krijgen dus ook een klein voorproefje van een nieuw wezen: een ‘Leshy’.

 

Wanneer komt The Witcher seizoen 2?

Naast de eerste teaser trailer werd ook eindelijk bevestigd wanneer we The Witcher seizoen 2 kunnen verwachten. Wat dat betreft is de releasedatum van de show een flinke domper. Net nu we ‘lekker’ zijn gemaakt met vette voorproefjes, wordt duidelijk dat we nog lang zullen moeten wachten. Niet eerder dan 17 december kunnen we de show, met een 8.2 op IMDb, namelijk terugverwachten. Tot die tijd zullen we het dus moeten doen met de (teaser) trailers.