WitcherCon voor alle fans van The Witcher

Die-hard fans van series weten al wat een ‘Con’ betekent: het is de afkorting van convention en betekent doorgaans dat er een groot evenement voor fans van de serie, strip of film wordt georganiseerd. Daar vinden exclusieve evenementen plaats en worden grote sprekers uitgenodigd. We zitten natuurlijk allemaal reikhalzend uit te kijken naar seizoen 2 van The Witcher. Het is nog niet precies bekend wanneer we de nieuwe afleveringen kunnen verwachten. Met de komst van een heus WitcherCon lijkt het er in elk geval wel op dat de makers van de serie de fans niet zijn vergeten.

 

Actrices en showrunner aan het woord

Het WitcherCon is voor fans van de serie (en de games) gratis te volgen via YouTube en via Twitch vanaf vanavond om 19:00 uur. Leuk voor als je nieuwsgierig bent naar meer exclusieve informatie over de spellen en de Netflix show. Maar wat kan je dan zoal verwachten? Allereerst interviews met grote namen die aan The Witcher zijn verbonden. Denk aan de showrunner (de eindproducent van de serie) Lauren Schmidt Hissrich is er, maar ook Anya Calotra en Freya Allan. Zij spelen Yennefer en Ciri. Het zal interessant zijn om hun verhalen te horen over de opnames en de toekomst van de serie. Henry Cavill zal een privé-interview geven aan het einde.

WitcherCon

De wereld van The Witcher wordt steeds meer uitgebreid

Verder zal er ook worden gefocust op de spellen waar The Witcher oorspronkelijk op is gebaseerd. Daarnaast is er een spin-off in de omloop en zal men informatie geven over de stripboeken en een bordspel. Met andere woorden: de wereld van The Witcher wordt alleen maar groter en groter. De WitcherCon van dit weekend is dus onmisbaar voor elke fan van de show. Vanaf 19:00 is het evenement te zien. Hopelijk wordt er dan ook meer duidelijk over seizoen 2.