Britt tovert een glimlach op het gezicht van menig Nederlander

Waar Britt Dekker is, schieten de kijkcijfers de lucht in. De 29-jarige actrice en presentatrice, die velen kennen als het prototype van een ‘dom blondje’ (wat ze eigenlijk totaal niet is en in bezit is van een havo-diploma), tovert steeds maar weer een glimlach op het gezicht van menig Nederlander. Britt is met haar persoonlijkheid lekker zichzelf en dat is wat de kijker wil. Hoe ze zich in het programma Take Me Out presenteerde als stewardess Britt, was ze niet veel later te zien in het kijkcijfer scorende Echte meisjes in de jungle, waar ze het programma wist te winnen en de tropen verliet met een geldbedrag van maar liefst 30 duizend euro.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Paardenliefhebster Britt Dekker scoorde een hoofdrol in haar eigen bioscoopfilm White Star en is op het moment al enige tijd onder contract bij Talpa, waar ze samen met presentatrice Wendy van Dijk met het programma Wie van de Drie te zien is op de Nederlandse televisie.

Britt Dekker is net als haar paarden in topvorm

Britt Dekker lijkt het al jaren goed te doen in de showbizz- en entertainmentwereld. De altijd vrolijke Britt is amuserend om naar te kijken en dit niet alleen op de buis. Met ruim 339 duizend volgers op Instagram, verschijnt ze regelmatig op onze tijdlijn en haalt het lentezonnetje in huis. Hoe haar fans voornamelijk de beelden van haar favoriete bezigheid te zien krijgen, namelijk paardrijden, choqueerde de actrice onlangs haar volgers met een verbazingwekkend strak figuur.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Britt lijkt geen last te hebben van de onvermijdelijke quarantaine kilo’s. Vraag je jezelf af wat dan het geheim is achter zo’n fit lichaam? Naar eigen zeggen leek de presentatrice overdag te leven van wat wortels en ’s avonds te genieten van een frietje met mayo.