De Koreaanse La Casa de Papel komt er binnenkort aan

De serie La Casa de Papel was zo’n grote hit dat er een Koreaanse versie gemaakt wordt van de serie. Deze nieuwe serie heet Money Heist: Korea – Joint Economic Area. Natuurlijk zullen de iconische rode pakken van La Casa de Papel een comeback maken, maar de maskers zijn anders. De inspiratie voor de nieuwe maskers is namelijk niet Salvador Dalí, maar de traditionele Koreaanse Hahoe-maskers.

 

Uiteraard komen alle personages uit de originele serie ook voor in deze Koreaanse versie. De acteur in de rol van Berlin, Park Hae-soo, zou je kunnen herkennen van zijn rol in Squid Game. Dankzij de nieuwe trailer van Money Heist: Korea weten we nu iets meer over wat ons te wachten staat.

money heist korea trailer netflix

Waar gaat Money Heist: Korea over?

De nieuwe trailer begint met de aankondiging dat de oorlog voorbij is. Noord- en Zuid-Korea leggen de strijdbijl na tachtig jaar neer en zullen herenigd worden. Er komt een economische unie tussen de twee landen en er wordt een nieuwe munteenheid gecreëerd. Maar in plaats van dat het iedereen helpt, worden de rijken alleen nog maar rijker. De Professor zoekt verschillende dieven uit zowel Noord-Korea als Zuid-Korea bij elkaar om een gigantische overval te plegen: het nieuwe geld rechtstreeks van de fabriek stelen die op de grens tussen de twee landen staat.

Wanneer verschijnt de nieuwe serie op Netflix?

Het eerste seizoen van Money Heist: Korea heeft waarschijnlijk 12 afleveringen die elk 60 minuten duren. Dat is dus maar liefst 12 uur aan kijkplezier. We hoeven nog maar ongeveer een maandje te wachten op de serie. Money Heist: Korea staat namelijk gepland om op 24 juni op Netflix te verschijnen.

Bekijk hieronder de trailer:

 

Money Heist: Korea is niet het enige La Casa de Papel gerelateerde dat we nog kunnen verwachten van Netflix. Er komt namelijk ook nog een spin-off over Berlin. Daarvoor moeten we alleen wel nog even tot 2023 wachten.