Veel bekeken Spaanstalige serie

Het is een van de populairste en best bekeken series op Netflix. En dat is best knap voor zo’n jonge serie. De verwachtingen voor La Casa de Papel seizoen 3 zijn dan ook hooggespannen. Uit de eerste trailer voor het derde seizoen werden we nog niet veel wijzer. We hoorden voornamelijk waar ieder lid van de bende van droomde te gaan doen met het geld dat buitgemaakt was. Zo zou Tokyo haar eigen privé-eiland op het oog hebben. Wat de verhaallijn van seizoen drie zou worden wisten we toen nog niet. Met deze tweede trailer is dat gelukkig wel het geval. En dat ziet er heel vet uit.

La casa de papel seizoen 3

Geldfabriek overvallen

Het leek zo’n ingenieus plan wat aan de serie ten grondslag lag. In Madrid staat een fabriek die geld drukt voor het gehele Iberische schiereiland. Een team overvallers onder leiding van de Professor, in karakteristieke rode overalls met Dalí-maskers, dringt de fabriek binnen. Vervolgens drukken ze 2,4 miljoen euro af en vertrekken zonder dat gezien zijn. Nou ja, dat was natuurlijk het plan. Uiteraard verlopen dingen zelden volgens plan en moeten er de nodige concessies gedaan worden. Uiteindelijk was de bende aan het eind seizoen twee toch succesvol. Maar hoe lang kunnen ze de autoriteiten te slim af blijven?

 

La Casa de Papel seizoen 3

Werden we van de eerste trailer van La Casa de Papel seizoen 3 niet veel wijzer, is dat plot-technisch met de tweede trailer wel het geval. Aan het begin van het derde seizoen is het Tokyo daadwerkelijk gelukt haar beoogde privé-eiland te bereiken. Ze vertoeft er uiterst relaxed met Rio aan prachtig witte stranden. Tot Rio onverhoopt gevangen genomen wordt. Tokyo moet vervolgens alles op alles zetten om Rio weer op vrije voeten te krijgen. Met de hulp van de Professor komt het hele team weer bij elkaar. Hun missie: Het bevrijden van Rio. In de tweede trailer ziet dit derde seizoen er in ieder geval weer ontzettend bloedstollend uit.

 

Wil je meer Spaanstalige series? Check deze vette serie op Netflix.