De carrière van topmodel Heidi Klum

De nu 48-jarige supermodel Heidi Klum begon haar modellencarrière op de jonge leeftijd van 18 jaar. Voordat ze model werd, wilde ze oorspronkelijk ontwerpster worden. Maar na het winnen van een wedstrijd in haar geboorteland Duitsland veranderde ze van gedachte.

Vers in haar nieuwe modellencarrière verhuisde Heidi naar de Concrete Jungle where dreams are made of, New York. Hier kreeg ze werk bij Victoria’s Secret. Maar wat haar echt hielp om de status te krijgen die ze nu heeft, was haar plaats op de cover van de Sports Illustrated Swimsuit uitgave van 1998. Een eer die door veel modellen wordt begeerd.

Klum werd snel daarna een modefavoriet. Ze verscheen in tijdschriften als Vogue, Elle, Marie Claire en Harper’s Bazaar. Nu heeft ze ook haar naamsbekendheid als mediapersoonlijkheid uitgebreid, dankzij haar rol als een van de juryleden van Project Runway en America’s Got Talent.

Nog een topless foto op Instagram

Heidi Klum doet het weer. Weer een prachtige foto van haar met natuurlijk zo min mogelijk kleding. En ze ziet er geweldig uit. Het supermodel is in het buitenland aan het filmen voor het laatste seizoen van Germany’s Next Top Model. En ze heeft zeker gebruik gemaakt van het prachtige Mykonos, maar dat is niet waar de aandacht ligt.

Bij twee van haar recente Instagram-posts had ze haar topje compleet uit getrokken. Eén met een prachtig uitzicht op Mykonos terwijl ze haar perfecte figuur showt in slechts een handdoek en natuurlijk bij het raam van het resort waar ze blijft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)

Heidi is zeker niet de enige die onlangs topless ging. Want het Nederlandse model Cindy Kimberly ging ook topless voor haar cover op Maxim.