De robotstofzuiger bij de Lidl is nu in de aanbieding

Heb jij een hekel aan schoonmaken? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou. Lidl zette onlangs de robotstofzuiger in de aanbieding die jou heel wat vermoeiende uren bespaart. De VILEDA® Robotstofzuiger VR ONE kan dankzij de oplaadbare accu en 2 verschillende reinigingsprogramma’s tot wel 80 minuten gebruikt worden per schoonmaakbeurt.

Heb jij een trap? No worries. De VILEDA-stofzuiger heeft een detector en vermijdt automatisch hindernissen. Daarnaast hoef jij ook niet bang te zijn voor meubel beschadigingen. De robotstofzuiger van de Lidl beschikt namelijk een zachte bumper voor de bescherming van jouw meubels.

De Lidl geeft mega korting op een robotstofzuiger

Check deze link om naar de Lidl webshop te gaan.

Heb jij last van een huisstofmijtallergie en wil je voor eens en altijd afrekenen met stofzakken? Deze stofzuiger met stofreservoir van de Lidl is eenvoudig te legen, zonder stofzak en is geschikt voor harde ondergronden en tapijten. Hierdoor is een hond nemen veel leuker en bespaar je talloze minuten. Met een laadduur van 5 uur kun jij tijdens de nachtuurtjes jouw Lidl-robotstofzuiger opladen en hem de dag daarna voor zo’n 80 minuten aanzetten. Ben jij tijdens een relaxed avondje op de bank samen met je partner een goede film aan het kijken, maar moet er nog heel wat worden gestofzuigd? DE VILEDA-robotstofzuiger gaat in alle stilte zijn gang en zal onopgemerkt iedere hoek in het huis schoonmaken, terwijl jij in alle rust kunt genieten van jouw vrijdagavond.

De Lidl geeft mega korting op een robotstofzuiger

De VILEDA-robotstofzuiger is op het moment in de aanbieding van €229,99 naar slechts €99

Zie jij de VILEDA-robotstofzuiger wel zitten? Bekijk dan voor meer informatie en details de website van Lidl. Wees er snel bij, want je zal niet de enige zijn die dit praktische apparaat voor een prikkie zou willen aanschaffen.