Waar gaat Top Gun: Maverick over?

De film Top Gun: Maverick volgt Pete ‘Maverick’ Mitchell (gespeeld door Tom Cruise) na dertig jaar nog altijd op zijn plek zit bij de marine. Hij is een moedige testpiloot en neemt de opleiding van de nieuwe lichting van Top Gun-piloten voor zijn rekening. Dan ontmoet hij luitenant Bradley ‘Rooster’ Bradsaw (gespeeld door Miles Teller), de zoon van een overleden vriend van Pete.

Terwijl Pete zelf een een onzekere toekomst tegemoet gaat, wordt hij gedwongen om zijn verleden en zijn diepste angsten onder ogen te zien.

Samen met Tom Cruise zullen Ed Harris, Jon Hamm, Miles Teller, Val Kilmer, Glen Powell, Manny Jacinto en Lewis Pullman onderdeel uitmaken van de cast. De film is geregisseerd door Joseph Kosinski en geschreven door Justin Marks, Peter Craig, Eric Warren Singer.

 

De eerste dertien minuten van de film werden getoond

Jammer genoeg zijn die eerste dertien minuten van Top Gun: Maverick nog niet beschikbaar voor de buitenwereld. Maar we kunnen de reacties van het publiek wel vrijgeven. De gelukkigen die de film te zien kregen, hadden er veel lof voor. Ze zeiden dat het absoluut geweldig was en noemden het zelfs een nostalgische trip. Met dezelfde muziek, dezelfde tekst en hetzelfde lettertype als het origineel konden ze niet wachten op de release van de film.

De film wordt in mei 2022 verwacht in de Nederlandse bioscopen. Over releases gesproken. De regisseur van Peaky Blinders onthulde onlangs ook een hint over de releasedatum van het zesde seizoen.