Rogier Smit woonde voor zijn verhuizing in een bungalowpark

Voordat hij vertrok naar zijn nieuwe onderkomen, woonde Rogier Smit in een bungalowpark in Friesland. Volgens een vriend van hem gebeurde dat omdat zijn huurcontract van zijn appartement in Den Haag afliep. En met zijn breuk van – inmiddels ex – Frank Jansen had hij geen andere onderdak meer. Gelukkig kende diezelfde vriend iemand die eigenaar was van een bungalowpark. En hoewel Smit wel leek te genieten van alle ruimte, groen en de koeien om hem heen werd het ook tijd om een nieuwe plek te vinden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @rogiersmit

Zijn nieuwe woning in Leeuwarden

Gelukkig heeft hij nu het perfecte huis gevonden en het is zeker iets om over op te scheppen. We hebben het hier over een monumentale woning, midden in het centrum van Leeuwarden. Het voorheen bekende pakhuis dateert uit het jaar 1755. Het heeft een woonoppervlakte van 210 vierkante meter met in totaal vijf kamers. Drie slaapkamers en twee badkamers verdeeld over twee verdiepingen.

nieuwe woning rogier

rogier smit nieuwe woning

En als de buitenkant al iets is om ‘u’ tegen te zeggen, dan is de binnenkant minstens net zo speciaal. Met veel ramen heeft de ruime woning veel natuurlijk licht voor de diva om foto’s van hem en zijn hond te maken. Ook de keuken is een droom voor iedereen die van koken houdt. Uit een inmiddels verwijderde advertentie op Marktplaats blijkt dat Rogier het huurt. Hoeveel hij voor het optrekje betaalt is helaas niet bekend. Wil je nou meer zien van deze wonderbaarlijke woning kijk dan de website van BekendeBuren voor meer foto’s.

Het zal je niks verbazen dat veel BN’ers in enorme huizen wonen. Bekijk dan ook het gigantische landhuis van Afrojack.