Tommie Christiaan is fit

Tommie Christiaan Venneker is een 35-jarige acteur, zanger en danser. Hij speelde in verschillende films zoals Afblijven, Dansen op de Volkaan en De Droomtrein. Ook is hij stemacteur en deed hij de stem in Pieter Konijn en Incredibles 2. Hij heeft ook verschillende theatershows gedaan en heeft verschillende singles uitgebracht. Een man die er dus niet van houdt om stil te zitten. Ook op fysiek gebied is dat maar al te goed te zien.

 

Boxing Influencers Gold Edition

Boxing Influencers is een groot evenement dat jaarlijks plaatsvindt. Verschillende influencers krijgen de mogelijkheid om door een trainer maandenlang getraind te worden voor een groot boks evenement. Tijdens dit evenement doen verschillende grote namen in de reality-tv wereld aan mee. Mensen die mee hebben gedaan aan programma’s zoals: Ex on the Beach en dames uit Temptation Island.

Klaar voor zijn gevecht

Ook Tommie Christiaan doet hieraan mee en volgt het volledige traject om zich klaar te stomen voor de wedstrijd. Zijn wedstrijd is tegen Charly Luske, een waardige tegenstander. Hiervoor moet hij natuurlijk keihard trainen en op zijn Instagram liet hij ons al zien dat hij fitter is dan ooit. We zijn benieuwd wat de mannen ervan gaan maken in de ring.

Foto: tommiechris