De sportieve carrière van Tom Egbers

Tom Egbers is een journalist, presentator en schrijver en is vooral bekend als presentator van het NOS-programma Studio Sport. Daarnaast was hij ook als presentator te zien bij het programma Andere Tijden Sport. In het najaar van 2018 presenteerde hij voor zijn eigen documentaireserie Toms Engeland, over de situatie van zijn moederland Engeland, naar aanleiding van het Brexit-referendum. Daarna volgde de serie Toms Ierland. Hierin is te zien dat Tom het land van zijn voorouders bezocht, die rond 1850 ontvluchtten. Hierna volgde de serie Toms Schotland.

Momenteel is hij even niet op de televisie te zien wegens beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag. Onlangs heeft hij zijn benedenwoning in de Amsterdamse Rivierenbuurt voor € 2.200 per maand te huur gezet, maar wat krijg je voor dit bedrag?

Prachtige benedenwoning in de Amsterdamse Rivierenbuurt

Tom Egbers heeft de woning in het verleden voor € 530.000 gekocht. Verder rust er geen hypotheek op het huis. Zoals eerder aangegeven heeft Tom nu besloten deze woning te verhuren voor een bedrag van € 2.200 per maand. Daarbij vraagt hij een eenmalige waarborgsom van € 4.400. Voor dit bedrag krijg je een benedenwoning in de prachtige Rivierenbuurt in Amsterdam die deels opgeknapt is en in een zeer nette staat verkeert. Zo is het namelijk een groot verschil met hoe de woning eruit zag toen Tom en zijn echtgenote hem destijds kochten. Met een woonoppervlakte van 60 m² is er genoeg ruimte. Het huis beschikt over drie kamers, waaronder twee slaapkamers en een badkamer. De achtertuin heeft een oppervlakte van 38 m² en een verhoging die gebruikt kan worden als zitgedeelte.

De luxe keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woning wordt voor een tijdelijke periode van twee jaar verhuurd en wordt zowel gestoffeerd als gemeubileerd verhuurd. Erg handig dus voor als je tijdelijk op zoek bent naar een woning. De meubels zijn erg stijlvol en kleurrijk, wat voor een leuke sfeer zorgt. Bekijk hieronder meer foto’s of bezoek de website van Bekende Buren.