Hij is momenteel niet te zien op tv

Tom Egbers zou zich schuldig hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer,volgens een uitgebreid onderzoek van de Volkskrant. In de talkshow Khalid & Sophie erkende Tom Egbers dat hij in de aanwezigheid van collega’s op de redactie een een vrouwelijke collega te hebben uitgescholden met wie hij een affaire had gehad. Echter zegt Egberts dat hij haar nooit met de dood heeft bedreigd door zijn vinger langs zijn keel te halen.

De presentator is gedreven om z.s.m terug te keren. ‘Ik laat me na vier decennia niet zomaar bij het grofvuil zetten’, zegt de 65-jarige journalist. Voor nu zit Tom dus nog altijd thuis, maar wellicht komt dit wel voordelig uit voor de presentator. Hij kocht een poosje terug namelijk een opknapwoning in Amsterdam. Eén ding is zeker: voor het verbouwen heeft hij nu in ieder geval genoeg tijd.

Tom Egbers koopt een opknapwoning in Amsterdam

Een tijd geleden kochten Tom Egbers en zijn vrouw Janke Dekker een opknapwoning in Amsterdam voor maar liefst 530.000 euro. Deze woning heeft een oppervlakte van 59 vierkante meter, beschikt over drie kamers en een ruime achtertuin met een oppervlakte van 37 vierkante meter.

Als je kijkt naar de foto’s, dan valt de staat van de woning direct op. Wij betwijfelen of het bedrag van 530.000 euro voor een woning met van dit kaliber en in deze staat het waard is. Hoogstwaarschijnlijk is de hoge prijs te verklaren aan een zeer gunstige ligging in de hoofdstad. Zie hieronder foto’s of bekijk de website van Bekendeburen:

woning tom egbers

huis amsterdam tom egbers