1. Start met lessen voor een motorrijbewijs

Hebben jullie allebei nog geen motorrijbewijs? Start dan samen met het nemen van lessen. Jullie kunnen elkaar advies geven en vertellen hoe het ging om vervolgens, wanneer jullie hem allebei gehaald hebben, samen een roadtrip te maken over een van deze beste motorroutes ter wereld. Een ervaring om nooit meer te vergeten. De beste herinneringen maak je ten slotte met je beste vriend.

2. Ga meubels opknappen

Heeft een van jullie een huis gekocht of kan het interieur wel een boost gebruiken? Spendeer dan de zondag aan het opknappen van meubels. Misschien hebben je ouders ergens op zolder nog wel een oud tafeltje dat met een likje verf heel tof staat in je nieuwe interieur.

3. Onderneem een sport

Squashen, hardlopen, een teamsport of gewoon beunen in de sportschool. Jullie doel is hetzelfde, namelijk iets doen dat jullie beide leuk vinden en tegelijkertijd fit blijven. Bovendien wordt je geprikkeld om beter je best te doen wanneer je met iemand samen sport. Die competitiviteit blijft.

bestevriend-sport-manman

4. Bouw een custom motor

Koop samen met je beste vriend een oude, verroeste motor en ga hem customizen totdat het de droommachine is zoals jullie in gedachten hadden. Ga op pad om de tofste velgen aan te schaffen en inspiratie op te doen op motorbeurzen. Wat heb je eraan om je motor te laten customizen door een bedrijf, wanneer je hem samen met je beste vriend helemaal zelf naar jullie wens kan maken? Nu moet er alleen geen ruzie ontstaan over bepaalde onderdelen of wie er wanneer op de motor mag rijden.

5. Volg een cursus

Een cursus Spaans, een cursus koken of een cursus tot IT deskundige, jullie hebben vast wel een gezamenlijk ding dat jullie nog willen leren. Of misschien hebben jullie wel een verborgen talent en komen jullie er op deze manier achter. Het is toch leuk wanneer jullie samen tijdens jullie kookcursus dé perfecte steak hebben leren maken en dit vervolgens kunnen uittesten door een etentje te organiseren met jullie partners. Met een paar heerlijke flessen rode wijn natuurlijk.

Toffe dingen ondernemen met je beste vriend is natuurlijk iets dat je de hele dag door zou willen doen. Maar wanneer je een partner hebt, is het ook belangrijk om hier tijd aan te besteden en dan zijn dit de 7 leukste activiteiten om te doen tijdens een date.