Header foto: Hello Fashion Blog

1. Champagne ontbijt tussen de flamingo’s

Ja het kan in Nederland. Neem je date mee naar dit bijzondere plekje in Amsterdam, wat rechts van de ingang van Artis te vinden is. Breng een flesje bubbels, een kleed en wat te eten mee of bestel een verse kop koffie en ga genieten van jullie heerlijke ontbijt, terwijl je uitzicht hebt op de flamingo’s.

2. Drie-in-een diner

Ooit in je leven moet je bij een fancy restaurant gegeten hebben. En wanneer je niet beschikt over een berg geld, moet je creatief zijn. Middels het drie-in-een diner kan je haar op één avond zelfs drie keer mee uit eten nemen. Nuttig je voorgerecht bij restaurant 1, om vervolgens je hoofdgerecht bij restaurant 2 uit te zoeken. Ga voor jullie toetje naar een fancy restaurant, om de avond in stijl af te sluiten.

Leuke ideeën voor een eerste date, maar nu nog een date zoeken, waarmee je deze activiteiten kunt gaan doen. De online dating vleeskeuring van het swipen hebben we wel een keer gezien. Het is tijd voor iets nieuws. Wat heb je aan lijsten vol ‘matches’ die elkaar nooit aanspreken of niets gemeen met elkaar hebben? Wij gingen op zoek naar een nieuwe speler in de online dating wereld en maakten kennis met Once: Dé slow-dating app die kwaliteit boven kwantiteit stelt en waar een team van matchmakers iedere dag een perfecte match selecteert op basis van jouw voorkeuren en interesses. Bij Once kunnen alleen diegene met wie je gematcht bent, je profiel bekijken. Jullie hebben 24 uur lang de tijd voor elkaar en als er wederzijdse interesse is, kunnen jullie ongelimiteerd en gratis in contact blijven. Wellicht ontdekken jij en jouw match dat je gemeenschappelijke interesses hebt in een van de volgende activiteiten.

eerste-date-getonce-manman

3. Arcade hal

Kom erachter hoe competitief ze is en neem haar mee naar een arcade hal. Probeer alle spellen uit. Vind ze een spel lastig of kan ze niet tegen haar verlies? Het is natuurlijk altijd leuk wanneer je haar iets kunt leren. Wie weet heb je wel geluk in het spel én in de liefde.

4. Iets avontuurlijks

Jij bent de reddende engel wanneer je haar opvangt wanneer ze valt tijdens het wandklimmen. Je maakt haar blij wanneer je haar laat winnen tijdens het karten. Je ziet hoe avontuurlijk ze is tijdens een slipcursus. Door een avontuurlijke activiteit te gaan doen, leer je elkaar stiekem al heel goed kennen.

5. Samen koken

Dit is een tricky one. Wanneer jullie geduldig zijn en goed op elkaar kunnen inspelen kan dit een hele leuke avond worden. Maar wanneer jullie beide alles zelf willen doen, is de avond misschien maar van korte duur. Door samen te koken, kom je er snel achter wat voor eigenschappen je date heeft én of ze over cooking skills beschikt. Wil je niet meteen thuis afspreken? Neem haar dan mee voor een kookworkshop. Ongecompliceerd en lekker eten zijn de ingrediënten voor een geslaagde date.

6. Een roadtrip door eigen land

Samen in de auto op weg naar een gezellig stadje. Ga niet naar een stadje in de buurt, maar maak er echt een roadtrip van. De taakverdeling is meteen duidelijk. Jij bent de driver, zij de dj. Weet je gelijk wat haar muzieksmaak is en zij ziet of jij over driving skills beschikt.

eerste-date-getonce-roadtrip-manman

7. Klein concert in de buurt

Een klein, intiem concert vind je op vele plaatsen in Nederland en beschikt over alle ingrediënten voor een eerste date. Jullie drinken wat, jullie kletsen wat en jullie dansen wat. Ongemakkelijke stilte? Niet van toepassing. Je laat gewoon je beste dansmoves zien of je stelt voor om nog wat te drinken voor jullie te halen.

Omdat Once jou en je toekomstige date op basis van interesses met elkaar matcht, moet de activiteit waar jou voorkeur ligt haast wel een succes worden. De nieuwsgierigheid neemt het van je over, wanneer je rond het middaguur weer een melding krijgt met jou perfecte match voor die dag. Eindeloze gesprekken en gelijk een klik? Kom erachter of de matchmakers van Get Once goed zijn in hun werk en nodig haar uit voor een originele eerste date. Check ook even de Facebookpagina voor tips, inspiratie en jouw persoonlijke matchmaker.