1. Tease elkaar gedurende de dag

Natuurlijk begint het allemaal voor de daad zelf, dus stuur elkaar gedurende de dag door flirterige berichtjes of creëer alvast een beetje spanning met subtiele aanrakingen. Wedden dat jullie ’s avonds na al dat geplaag niet meer van elkaar af kunnen blijven.

2. Doe het rustig aan

Een snelle ronde is af en toe spannend, maar als je echt van elkaar wil genieten in bed is het belangrijk om even de tijd voor elkaar te nemen. Dus doe het rustig aan en las af en toe bijvoorbeeld een pauze in, zodat jullie nog langer door kunnen gaan. En in die pauze kun je elkaar natuurlijk ook nog even verwennen.

tips in bed

3. Geef elkaar een massage

Zoals we al schreven, is het erg belangrijk om echt even de tijd voor elkaar te nemen. Hoe kun je dat beter doen dan lang van tevoren elkaar uit te dagen met een massage. Met zo’n massage scoor je natuurlijk bonuspunten en zorg je ervoor dat je vriendin echt even kan relaxen.

4. Praat over jullie fantasieën

Iedereen heeft zo zijn eigen fantasieën in de slaapkamer en door dit bespreekbaar te maken weet je waar de ander in de mood van raakt en kunnen jullie nieuwe dingen proberen. Hierbij is het heel erg belangrijk dat jullie beiden eerlijk zijn over jullie fantasieën, want niets is te gek als het hierop aankomt en zo kunnen jullie elkaar extra laten genieten.

5. Ontdek nieuwe plekken

Ontdek samen nieuwe plekken waar jullie het kunnen doen, zoals op de wasmachine, in de keuken of juist op een plek waar jullie betrapt kunnen worden. Dit brengt extra spice met zich mee en is toch weer een keer iets dan anders dan in bed.

6. Een goede hygiëne

Goede hygiëne en een sterke uiterlijke verzorging is een absolute must om van elkaar te kunnen genieten in bed. Lichaamsgeur is over het algemeen erg aantrekkelijk, maar het is wel fijn als het daarbeneden fris ruikt. Zorg er daarom voor dat je voor jullie nachtelijke avontuur hebt gedoucht of, op zijn minst, de jongeheer hebt afgespoeld. Dat voorkomt vervelende situatie als je partner besluit down under te gaan.

7. Complimenteer elkaar

Het is fijn om elkaar nog eens extra te complimenteren als jullie bezig zijn. Zo zou je je vriendin bijvoorbeeld kunnen vertellen dat je haar ontzettend hot vindt. Op deze manier maak je haar zelfverzekerder en kan zij er nog meer van genieten.

tips in bed

8. Voeding die je in de stemming brengt

Voeding kan ervoor zorgen dat je nog meer zin hebt om samen de slaapkamer in te duiken; en dat is natuurlijk altijd het proberen waard. Dus maak het gezellig met bijvoorbeeld oesters, champagne, aardbeien en chocolade en dat laatste hoef je natuurlijk niet alleen in je mond te stoppen, maar kun je ook uitsmeren over je lichaam. Net zoals slagroom.

9. Experimenteer met speeltjes

Ook speeltjes kunnen jullie vrijpartij naar een hoger level tillen. Speeltjes kunnen er namelijk voor zorgen dat jullie beiden op een andere manier jullie hoogtepunt bereiken en dat zorgt voor extra veel spanning tussen de lakens.