Tips om goed te worden in dirty talk

Communication = key, dat is in een relatie vooral belangrijk. Niet alleen wil je duidelijk zijn naar de ander, maar met communicatie kan je ook veel activeren, zoals de mood van je partner. Dat doe je niet zomaar, want heel veel mensen zijn nog steeds heel erg slecht in dirty talk. En dat is juist wat het tijdens de daad extra spannend maakt. Maar hoe zorg je er nou voor dat je geen lompe uitspraken maakt?

Er zijn een aantal tips waar je je aan kan houden, om je dirty talk skills te verbeteren. We hebben de 5 belangrijkste voor je verzameld. Dus doe er je voordeel mee en til jullie leven onder de lakens naar een volgend level.

1. Vertel wat je denkt

Heb je zin in je partner? Spreek je grootste verlangens gewoon uit. Zo maak je niet alleen je vriendin opgewonden door het erover te hebben, maar ze zal ook extra veel zin krijgen doordat je misschien wel nieuwe dingen voorstelt die je samen kan doen. Dus vertel altijd wat je lekker zou vinden en waar je aan denkt.

2. Gebruik je zintuigen

Wanneer je iets heel prettig vindt wat je partner doet, zoals het strelen op een bepaalde plek, kan je dat het beste gewoon meteen zeggen. Je zintuigen pakken iets op en dat kan je het beste gewoon meteen uitspreken. Ook wanneer ze lekker ruikt of je wilt een compliment geven over haar lichaam: doe dat.

dirty talk

3. Vraag maar raak

Vraag vooral wat ze lekker vindt en controleer het achteraf nog even. Dus wanneer je bijvoorbeeld een bepaald standje doet, kan je best nog een keer extra vragen of ze het lekker vindt. Pas op dat je het niet te vaak vraagt of onzeker overkomt, dit zal wel een dealbreaker zijn.

4. Zoek het op

Wanneer je echt geen inspiratie hebt wat je moet zeggen of je vindt het ergens nog ontzettend ongemakkelijk, kan je best wat inspiratie zoeken om erachter te komen wat vrouwen sexy vinden. Ga bijvoorbeeld nog eens de film Fifty Shades of Grey kijken en haal daar wat inspiratie uit.

5. Blijf jezelf tijdens dirty talk

Dirty talk is voor iedereen weggelegd. Je kan het ook doen door gewoon te zeggen dat je het fijn vindt, of dat het harder of zachter moet. Maar blijf wel dichtbij jezelf. Word niet opeens een Tarzan terwijl je eigenlijk helemaal niet dominant bent. Want als het goed is, houdt ze van je omdat ze jou als persoon fijn vindt.