Een one of a kind tiny house

Dit tiny house staat te koop in Portland, Oregon. Het heeft het design en interieur van een warme berghut, inclusief houtwerk en open haard. Hiermee blijf je zelfs in de meest gure omgeving in een knusse, warme omgeving. Het prijskaartje liegt er niet om, maar komt bij lange na niet in de buurt van de duurste camper.

Eigenlijk is het gewoon een klein huisje dat op een trailer staat. Het is meer dan een caravan of camper, maar ook niet echt een huis. Als je wilt kun je het wel verplaatsen, maar het is niet geschikt om mee naar de camping te gaan.

Warm interieur voor luxe en comfort

Het is zo ingericht dat je op een luxe manier kunt genieten van de gemakken die je thuis gewend bent, maar dan op een andere locatie. Het is een open geheel met alleen de badkamer helemaal afgesloten. Toch weet je op ieder plekje gelijk waar je aan toe bent. Het heeft zelfs twee kleine bovenverdiepingen die beide zijn ingericht als slaapkamer met luxe kingsize bed.

 Symmetrische indeling

Met een slaapruimte bovenin aan zowel de linker- als rechterkant van het tiny house heeft het bovenste gedeelte een symmetrische indeling. Op de begane grond vind je een keukentje, een zitruimte en badkamer. Er is veel authentiek houtwerk gebruikt in de meubels en de inrichting, wat voor de warme sfeer zorgt. Toch blijft het strak en modern ogen. Hierdoor ervaar je een mooie combinatie van moderne luxe en het ambachtelijke van het houtwerk. De buitenkant is hier een goed voorbeeld van.

Vakantiehuis op wielen

De prijs voor dit verplaatsbare huis ligt rond de $125.000. Een flink bedrag, maar dan heb je ook wel een mooi vakantiehuis. Het voordeel hiervan ten opzichte van een ‘standaard’ vakantiehuis is dat je het nog kunt verplaatsen als je bent uitgekeken op de omgeving. Het is niet aan te raden elke vakantie je tiny house naar een andere plek te slepen, maar je hoeft in ieder geval niet altijd op dezelfde plek te blijven.