De F1-coureur Valtteri Bottas

Laten we eerst even herinneren wie Valtteri Bottas nou daadwerkelijk is. Valtteri Bottas is een Finse F1-coureur. Onlangs erd bekend dat hij gaat zijn huidige werkgever Mercedes gaat inruilen voor Alfa Romeo. Dat Bottas zelf al wist dat deze overstap ging gebeuren, dat is zeker. Afgelopen weekend deed hij namelijk iets opvallends, waarmee hij van zijn teamgenoot Lewis Hamilton bijna een punt afpakte voor de snelste rondetijd. In de race van Zandvoort werd Bottas 3e, achter Verstappen en Hamilton.

Bottas heeft in totaal 170 races gereden, in die 170 races heeft Bottas negen overwinningen gehaald, 63 keer een podium plek gepakt en in totaal 1635 punten gescoord. Maar Bottas scoort niet alleen in de punten, de 32-jarige Formule 1-coureur doet het namelijk ook niet slecht bij de vrouwen.

Na zijn scheiding in eind 2019 heeft hij niet lang stilgezeten. Bottas had in begin 2020 namelijk alweer een andere vriendin; en niet zomaar iemand. Tiffany Cromwell is een 33-jarige professioneel wielrenster. De vriendin van Valtteri Bottas heeft in 2020 deelgenomen aan de Olympische Spelen als wegwielrenner als aanvoerder van het Australische team. Een sportvrouw van het hoogste niveau dus!

Wie is Tiffany Cromwell?

Tiffany Cromwell deed in 2020 voor het eerst mee aan de Olympische Spelen. Ze begon op jonge leeftijd met een talentenprogramma, waar scouts op zoek waren naar mogelijke deelnemers voor Beijing 2008. Helaas was de vriendin van Valtteri Bottas niet uitgekozen, maar nu kreeg ze eindelijk de kans om zichzelf te bewijzen op de Olympische Spelen. Alhoewel het een verrassing was dat Tiffany werd opgeroepen, kreeg ze wel gelijk de belangrijke taak om als aanvoerder het Australische vrouwen team naar goud te leiden. Ze is daar helaas niet in geslaagd en is 26e geworden.

De ex-vrouw van Bottas

Bottas houdt zo te zien wel van Olympische atletes. Zijn ex-vrouw heeft namelijk drie keer meegedaan met het eindtoernooi als zwemster. Buiten dat ze een getalenteerde zwemster is, houdt Emilia Bombshell ook heel erg van paardrijden en heeft dan ook aan verschillende competities meegedaan. Je kan zeggen dat Bottas een goed oog heeft voor mooie sportvrouwen. Maar zeg nou eerlijk, wie geeft hem ongelijk?