Cillian Murphy over de Peaky Blinders-film

Cillian Murphy heeft de fans eindelijk een update gegeven over de aankomende Peaky Blinders-film. Helaas is het een teleurstellende update waar de fans niet heel blij mee zijn. Zo lijkt Cillian Murphy te suggereren dat de Peaky Blinders-film nog lang niet nabij is. Na zes seizoenen te hebben gedraaid lijkt Thomas Shelby wat twijfels te voelen en heeft hij wat eisen gesteld voor een mogelijk vervolg. Lees hieronder wat de acteur precies zei toen hem werd gevraagd over zijn rol in de aankomende Peaky Blinders-film:

”Als er nog meer verhaal te vertellen is zou ik het zeker willen doen. Maar het moet goed zijn. Steven Knight schreef 36 uur aan televisie en we hebben de laatste serie op een prachtige manier beĆ«indigd, waar ik ontzettend trots op ben. Er moet een goede reden zijn en het moet ook goed aanvoelen om meer te doen.”

Peaky Blinder film update

Een verandering in de planning?

Steven Knight zei in 2022 dat de film bijna af was, maar Murphy zijn laatste reactie lijkt wat anders te vertellen. Steven Knight werd vorig jaar uitgenodigd voor de Heart Breakfast show, daar zei de filmregisseur het volgende: ‘Momenteel ben ik bijna klaar met het schrijven en we willen zo snel mogelijk beginnen met het opnemen. Ik ben film en televisie studio’s aan het regelen in Digbeth in Birmingham.’ Digbeth and Small Heath zijn plekken waar de Peaky Blinders vroeger rondliepen. Het is dus alsof de Peaky Blinders weer thuiskomen. Steven Knight zei ook: ‘Ik hoop dat we binnen 18 maanden kunnen beginnen met opnemen.’

Wist je dat er veel meer aan zit te komen dan alleen een film van deze waanzinnig sterke serie? Lees meer over de toekomst van Peaky Blinders.