Nog geen plannen op Moederdag 2019?

Aanstaande zondag 12 mei, op Moederdag 2019, speelt Nasrdin Dchar met zijn theater voorstelling Ja! in Theater Rotterdam. Deze mooie voorstelling gaat over de eigen zoektocht naar volwassenheid, met liefde als kern in deze zoektocht. Dchar laat zien welke weg jij moet nemen om het pad van de liefde te vinden. Het is een hobbelige weg en alles behalve eenvoudig. Maar deze moeizame weg is de moeite meer dan waard. Daarnaast legt Nasrdin uit wat trouwen inhoudt en laat hij zien welke weg je doorloopt tot het uiteindelijke antwoord: Ja!

moederdag 2019 voorstelling

Nasrdin Dchar

De voorstelling wordt gehouden door Nasrdin Dchar, bekend van meerdere films en series. Hij won in 2011 een gouden kalf voor zijn rol in de film Rabat. Ervaring op het gebied van acteren zit dus wel goed. Bovendien is hij als gastacteur verbonden aan Theater Rotterdam, waar hij onder andere te zien was in Branden, Kust en Oedipus. Ook heeft hij meerdere succesvolle solovoorstellingen op zijn naam staan, zoals Oumi (mijn moeder) en DAD. De laatstgenoemde trok meer dan vijfentwintigduizend bezoekers en behoorde tot de officiële juryselectie van het Theaterfestival 2017 én was er publieksfavoriet. We kunnen dus wel stellen dat het een man met ervaring is op dit gebied.

theater voorstelling moederdag 2019

Tijdens de voorstelling Ja! brengt hij zijn hoofdvraag aan het licht. Tussen de avond dat Nasrdin zijn vrouw ontmoet in de Marina Bar en de dag dat ze trouwen, zit vijftien jaar. Maar waarom heeft het zo lang geduurd als hij bij de eerste kennismaking al weet dat zij de ware is?

Theater in Rotterdam

Rotterdam beschikt over meerdere locaties waar de theater voorstelling wordt gehouden. Theater Rotterdam Schouwburg is de locatie waar de voorstelling op 12 mei zal plaatsvinden. Het theater ligt in het centrum, dus makkelijk bereikbaar. Nasrdin scheert langs continenten en culturen om op zoek te gaan naar volwassenheid in de liefde. Want wat is er nou belangrijker dan liefde?

Wil jij jouw moeder en familieleden verrassen met deze leuke voorstelling? Neem dan een kijkje op de website van Theater Rotterdam en bestel de tickets.