Omdat jij jouw moeder wilt verrassen, hebben wij enkele ideeën op een rijtje gezet die je haar cadeau kan doen tijdens Moederdag, or any other day for that matter!

Wijncadeau

Als jouw moeder van een lekker glaasje wijn houdt, dan kan je haar verrassen met een flesje wijn mét speciale boodschap. Iemand verrassen met een cadeau is leuk, maar het is nog leuker als het cadeau uniek is. Door de speciale boodschap geef jij dit veelvoorkomende cadeau toch een persoonlijke draai.

Kaart

Een klein gebaar kan grote gevolgen hebben. Als jij een glimlach op het gezicht van jouw moeder wilt toveren, dan kan een lief kaartje al voldoende zijn. In haar ogen is het het gebaar dat telt. Geef haar daarom een leuke kaart voor Moederdag. Zelf ontworpen of niet, jouw moeder zal er blij mee zijn. Bovendien is dit perfect als toevoeging aan welk ander cadeau dan ook, zoals een bosje bloemen.

Sieraden

Moeder of niet, het blijft een vrouw en (de meeste) vrouwen houden van sieraden. Geef haar daarom een sieraad cadeau. Of dit nu in de vorm is van een horloge of in een elegante ring, hier kan je haar blij mee maken.

Geluidsinstallatie

Als je jouw vader ook direct een beetje wilt paaien met het cadeau voor je moeder, kan je een geluidsinstallatie cadeau doen. Of ze nou houdt van het kijken van films, Netflix-series of van het luisteren naar haar favoriete muziek, daar hoort goed geluid bij. Dit draagt immers bij aan de ultieme beleving en het zal hoogstwaarschijnlijk iets zijn wat zij nog niet heeft. Je kan ook uitpakken en gaan voor een platenspeler, niets gaat namelijk boven muziek luisteren in haar puurste vorm. Het romantische krakende geluid van een klassieke plaat. Bovendien zien de meeste platenspelers er tegenwoordig erg mooi uit, waardoor hij zeker niet misstaat in de woonkamer.

Woonaccesoires

Met een mooi accessoire voor in huis, een chique geurkaars of een andere accesoire voor in huis kan je jouw moeder ook blij maken. Een item om een huis nog meer eigen te maken of haar van gemak te voorzien. Jouw moeder verdient wel een relax momentje en daarom is een speciaal plankje die een baddermomentje nog beter maken het juiste cadeau. In bad met een boek of serie, een goed glas wijn en een lekker ruikende geurkaars was nog nooit zo makkelijk.

Activiteiten

Hoe ouder we worden hoe minder vaak we de tijd hebben om een dag op stap te gaan met onze moeders. We zijn druk met onze baan, vrienden, partner of gewoon bezig met het beleggen in de beste cryptocurrency. Maar, 13 mei is het Moederdag en dat betekent dat we onze dagelijkse taken wel even aan de kant mogen leggen om op stap te gaan met onze moeder. Als je jouw moeder op Moederdag mee op stap wil nemen, zijn er genoeg plekken waar je naartoe kan. Reserveer voor een leuke high tea, neem haar mee voor een luxe lunch, ga een dagje naar het strand, dineer bij een van de hotelrestaurants die niet enkel voor hotelgasten zijn of ga voor een gezellige wijnproeverij. Hoewel dit natuurlijk geen fysieke cadeaus zijn, is de tijd die je samen doorbrengt enorm waardevol.

Nu jij je nodige cadeau-inspiratie hebt opgedaan voor Moederdag ben je er nog niet. Vaderdag komt er ook weer aan en omdat wij weten hoe lastig het is om een goed cadeau te verzinnen, helpen wij je een handje. Dit is een collectie aan kledingstukken die je je vader cadeau kunt doen voor Vaderdag.