Waar gaat The Sinner over ?

Voor een nieuwe serie is het vaak lastig om gelijk populair te worden onder de kijkers. Bij The Sinner is dat echter wel gelukt. Het eerste seizoen valt bij de meeste fans het meest in de smaak. Daarin was Jessica Biel te zien als een vrouw die tijdens een rustige stranddag vanuit het niets een wildvreemde man neerstak. Bloederig, spannend en dus het perfecte voer voor een spannend seizoen. Detective Harry Ambrose kreeg de taak om niet op te lossen wie de moord pleegde, maar waarom de moord werd gepleegd. Dit concept werd doorgetrokken in The Sinner seizoen 2 en 3.

 

Het plot van The Sinner seizoen 4

Voor The Sinner seizoen 4 is ook een unieke verhaallijn gekozen. De precieze omstandigheden in dit nieuwe seizoen zijn nog niet helemaal duidelijk. Dat laat gelukkig niet meer op zich wachten, want vanaf vandaag kan je The Sinner seizoen 4 zelf bewonderen. Wat we je wel alvast kunnen vertellen is dat we in dit seizoen afreizen naar Maine, een staat in Amerika. Daar ligt de focus op het nieuwe personage Percy Muldoon. Percy is onderdeel van een vissersfamilie en ze is zelf dol op het vangen van kreeften. Een grote tragedie zorgt er voor dat alles in haar leven op z’n kop komt te staan.

Zie de trailer van The Sinner seizoen 4 hieronder:

 

Wat kunnen we verwachten van de cast?

De gehele cast van seizoen 4 is nog niet helemaal bekend. De familieleden van Percy zijn namelijk nog niet allemaal bekend. Percy zelf wordt door de actrice Alice Kremelberg gespeeld. Een ander castlid die we hoe dan ook terug zien in dit nieuwe seizoen is Harry Ambrose, wederom gespeeld door Bill Pulman. Andere namen die we bij de cast zien zijn Jessica Hecht, Frances Fisher en Neal Huff.