The Sinner seizoen 4 is bevestigd

Ben jij groot fan van The Sinner, dan weet je natuurlijk al lang dat deze week het langverwachte derde seizoen van de serie verschijnt. Na dit seizoen is het echter nog niet voorbij met de spannende whydunnits die Harry Ambrose moet oplossen. Er is namelijk bekend geworden dat The Sinner seizoen 4 ook een feit is. Zijn avonturen gaan voorlopig dus nog door.

Niet ‘wie’ maar ‘waarom’ staat centraal

The Sinner verschilt behoorlijk ten opzichte van andere misdaadseries. In de meeste detective series op Netflix is het de vraag wie een moord of misdrijf heeft gepleegd. In The Sinner staat de vraag waarom dit is gebeurd centraal. Dit zorgt voor een interessante invalshoek. Zo zagen we in het eerste seizoen hoe een vrouw (gespeeld door Jessica Biel) vanuit het niets een man neersteekt tegen een stranddag. In seizoen twee bekend een jongen dat hij een koppel heeft vergiftigd. Maar wat is de duistere reden achter de vergiftiging? Detective Harry Ambrose wordt op de zaak gezet. Dit deed hij nu al drie seizoenen. Grote kans dat hij ook voor The Sinner seizoen 4 weer voor een grote uitdaging zal komen te staan.

The Sinner

Wat is de Netflix releasedatum van The Sinner seizoen 4?

The Sinner wordt wellicht op Netflix uitgezonden, maar is geen Netflix Original. In plaats daarvan verschijnen de seizoenen eerst op de Amerikaanse tv-zender USA. Zij maakte bekend dat we Harry Ambrose weer terug zullen zien in het vierde seizoen. Ook een aantal producenten (waaronder Jessica Biel), zullen wederom aan de serie meewerken. Over het plot van seizoen 4 van de serie is nog niet veel bekend. De zender heeft alleen verteld dat ze nog dieper zullen ingaan in het karakter van Ambrose, en dat hij een volledig nieuwe zaak krijgt voorgeschoteld. Tot het zover is, kunnen we het derde seizoen gelukkig bijna op Netflix zien.