Dit is alles wat we weten over The Sinner seizoen 4

De meeste liefhebbers van The Sinner zijn vooral fan van het eerste seizoen. Daarin was Jessica Biel te zien als een vrouw die tijdens een rustige stranddag vanuit het niets een wildvreemde neersteekt. Bloederig, bizar en voer voor heftige afleveringen. Detective Harry Ambrose kreeg de taak om niet op te lossen wie de moord pleegde, maar waarom. Dat concept was ook aan de orde in seizoen 2 en seizoen 3 (met onder andere Matt Bomer). Voor seizoen 4 van The Sinner staat er ook weer een unieke verhaallijn op het programma.

The Sinner seizoen 4

Waar gaat het The Sinner over?

De precieze omstandigheden in The Sinner seizoen 4 weten we nog niet. Wél kunnen we al melden dat we afreizen naar Maine, een staat in Amerika. Daar ligt de focus op het personage Percy Muldoon. Percy is onderdeel van een vissersfamilie en vist zelf op kreeften. Een groot tragedie zorgt er echter voor dat alles in het leven van de jonge vrouw op z’n kop komt te staan.

Er is nog onduidelijkheid over de cast van het nieuwe seizoen

We weten nog niet wie er allemaal een rol zal hebben in seizoen 4 van The Sinner. De familieleden van Percy zijn bijvoorbeeld nog niet bekend. Percy zelf zal door de actrice Alice Kremelberg. We kennen haar onder andere van haar rol in Orange is the New Black. Ook in het recente The Trial of the Chicago 7 was ze te zien. Kremelberg timmert dus hard aan haar carrière. De andere rol die we met zekerheid kunnen melden is die van Harry Ambrose. Wederom kruipt de acteur Bill Pulman in zijn huid. Jessica Biel is ook betrokken bij het nieuwe seizoen: zij is net als bij de voorgaande seizoenen één van de uitvoerende producenten.

Op zoek naar een andere spannende misdaadserie? Check dan de Luxemburgse serie Capitani.

 

The Sinner krijgt op IMDb een score van een 7.9. Het is nog niet bekend wanneer we het vierde seizoen kunnen verwachten. Er zijn immers wel meer series (en films) die wat vertraging oplopen.