Onder andere Denzel Washington in The Little Things

In The Little Things spelen verschillende keiharde personages een rol. Denzel Washinggton speelt de rol van Joe Deacon, een sheriff van Kern County, een provincie in California. Rami Malek speelt een gladde sergeant van de Los Angeles afdeling genaamd Jim Baxter.

Hun wegen kruisen zich met elkaar in Los Angeles. Jim leidt onderzoek naar de moordenaar Albert Sperma, die wordt beschreven als een echte buitenstaander en een intelligente crimineel. Albert zal worden vertolkt door Jared Leto.  Door zijn eerdere rol als The Joker weten we inmiddels dat de acteur geen moeite heeft met het spelen van psychopaten.

Opvallend politie duo probeert sluwe moordenaar op te sporen

Jim raakt onder de indruk van Joe’s politie skills en besluit zijn hulp in te schakelen. Samen proberen ze Albert op te sporen, maar dit leidt al gauw tot grote problemen. Aspecten uit Joe’s verleden duiken namelijk op. Welke geheimen verbergt hij? En wat hebben die te maken met de zaak waaraan de twee werken?

Op die antwoorden zal The Little Things antwoord gaan geven. Naar alle verwachtingen zullen die geheimen uit Joe’s geheimen, in tegenstelling tot wat de titel impliceert, geen kleine dingen zijn.

 

Sterke cast én regisseur

De regisseur van de film is John Lee Hancock. Eerder regisseerde hij al de film The Highwaymen. Ook het waargebeurde The Blind Spot werd door Hancock voor zijn rekening genomen. The Little Things beschikt dus niet alleen over een sterke cast, maar ook over een doorgewinterde producer die vast en zeker een vette film gaat neerzetten.

Dit is wanneer je The Little Things kunt kijken

De vette misdaadfilm staat gepland voor een bioscooprelease op 29 januari 2021. Dat niet alleen, hij zal vanaf die datum ook een maand lang te streamen zijn op HBO Max. Mochten de bioscopen (weer) dicht zijn, dan is er dus altijd een goed alternatief om de film toch te kunnen kijken. Check ook welke films in januari op Netflix te zien zijn.