The Irishman komt met een cast om van te dromen

Netflix komt de laatste tijd regelmatig met eigen films en series In veel gevallen komen ze aan met een origineel concept en goede acteurs. Deze producties worden dan ook goed ontvangen door de massa, alsook door recensenten. Om die reden staat iedereen te popelen om The Irishman van de legendarische Martin Scorsese te zien.

Deze film is geen uitzondering wat betreft het aanbod aan goede acteurs. Wat dacht je van veteraan in het vak Robert De Niro, Ray Romano (Everybody Loves Raymond) en niemand minder dan Joe Pesci. Het bijzondere aan die laatste naam is dat de man 20 jaar geleden zijn pensioen aankondigde. Tenminste in de filmwereld, hij wilde vanaf dat moment een carrière in de muziekwereld nastreven. De acteur, bekend van de vele films waarin hij naast De Niro heeft gespeeld, maakt met deze film zijn comeback.

The Irishman film NetflixMAN MAN

Nog geen beelden van The Irishman openbaar gemaakt

Alles wat we tot nu toe lijken te weten is wie de regisseur is en uit welke acteurs de cast bestaat. Daarnaast weten we dat de film gebaseerd is op een boek van Charles Brandt. Het boek heet I Heard You Paint Houses: Frank ‘The Irishman’ Sheeran & Closing the Case on Jimmy Hoffa. Dat is een mondvol zeg. De roman gaat over de bekentenissen die Frank Sheeran vertelde op zijn sterfbed.

Sheeran was een gangster, die zich veel bezig hield met georganiseerde misdaad. Vlak voor zijn dood beweerde hij het verhaal te vertellen achter de dood van zijn voormalige baas. Hij zou hem hebben neergeschoten. Achteraf bleek, na het uitvoeren van een DNA-test, dat het verhaal van Sheeran waarschijnlijk was verzonnen. Of het verhaal nou waargebeurd is of niet, het maakt het er niet minder spannend op. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de herfst om deze film te bewonderen.

Jammer genoeg zullen we nog een tijdje moeten wachten voordat we de film op het witte doek of thuis op de bank kunnen bezichtigen. Gelukkig voor ons zijn er in de maand Februari genoeg leuke films uitgekomen. Bekijk hier de vette films die in Februari uitkwamen.