De nieuwe Samsung gadget werd onthuld op CES 2022

Op de technologiebeurs CES 2022 werd de nieuwe gagdet, The  Freestyle van Samsung, aangekondigd. De gadget moet de standaardprojectoren, zoals we ze kennen, overrulen met een stortvloed aan opwindende extra functies. Deze nieuwe gadget is niet alleen een alternatief voor de ‘normale’ televisie, het is veel meer dan dat.

 

Dankzij de 180˚ Dynamic Angle kan je de gadget helemaal verstellen. Je kan je favoriete series en films vanuit unieke hoeken beleven. Heb je een filmavond staan met je vrienden? Neem de 830 gram wegende Samsung Freestyle mee in de auto en geniet altijd en overal van de maximale 100-inch schermgrootte, terwijl het minimum 30-inch is. Zelfs wanneer het oppervlak scheef of hoekig is, corrigeert The Freestyle scheve afbeeldingen automatisch zodat je een recht en hoekig beeld hebt. Zelfs wanneer je huis geen egale muurkleur bevat, past het apparaat zich automatisch aan voor een optimale kijkervaring.

En een optimale kijkervaring kan niet voltooid worden met krakende speakers. De ingebouwde luidspreker van The Freestyle zorgt voor helder geluid dat in 360-graden over de ruimte verdeeld wordt. “Waar je ook zit, je zit middenin een optimale geluidservaring.”

Wat is de prijs van The Freestyle?

De gadget is ook verkrijgbaar met draagbare waterdichte koffers en een draagbaar batterijpakket. Zo’n maand geleden werden de Nederlandse prijzen van The Freestyle bekendgemaakt. Echter is de gadget nu al afgeprijsd! Check deze link van Bol.com voor de prijs en meer info.

Hieronder de video van de portable project. Daar worden alle highlights uitgelicht. 

 

Op de CES 2022 onthulde samsung nog een andere gadget die de aandacht trok. Bekijk de nieuwste Samsung tv van 110 inch.