Madelene Wright klust online bij met gewaagde content

Bijklussen op een van de snelst groeiende platformen is geen ongebruikelijke zet tegenwoordig. Zie je er een beetje leuk uit als man of vrouw, ben je een beetje bekend en heb je geen problemen met weinig kleding, dan kun je flink bijverdienen op die manier. Voor Madelene Wright is het in ieder geval een fijne carrière switch geweest. Na een korte, maar onstuimige carrière in het betaalde voetbal koos ze voor een nieuwe start als model op het bekende platform OnlyFans. Voorlopig heeft ze van die keuze geen spijt gekregen.

Om het verhaal even te verduidelijken: Madelene was tot een jaar geleden een talentvolle voetbalster. Haar mooie gezicht en dito figuur gebruikte ze dan ook veelvuldig op Snapchat en dat was een beetje tegen het zere been van de nette voetbalclub. Nadat er een aantal video’s van de dame circuleerden, was voor de club de maat vol. Charlton Athletic had genoeg van haar ‘onprofessionele’ gedrag en een resoluut ontslag was het gevolg. Dat ze best lekker tegen een bal kon trappen was blijkbaar geen reden om haar uitspattingen te tolereren, vond de club.

Moraalridders

Voor de moraalridders van de voetbalclub was het vertrek een zegen, maar de enige die er echt mee won was Madelene. In plaats van te zoeken naar een nieuwe club, ging ze online volledig los. Inmiddels heeft ze op OnlyFans in ieder geval meer supporters gevonden dan in haar tijd als voetballer.

Inmiddels in haar fanbase flink gegroeid en ontvangt ze dankzij het platform een genereuze vergoeding voor haar aanwezigheid. De echte fans kunnen voor 30 dollar per maand ongegeneerd genieten van de voormalige topsporter. Voor slechts 30 dollar per maand krijgen haar fans meer te zien dan wat gebruikelijk is op websites als Twitter of Facebook. Kortom, het geld stroomt letterlijk binnen.

Zie hieronder een aantal foto’s van de Instagram van Madelene Wright: