Hitseries met veel seizoenen

Wij van MAN MAN zijn fan van zulke series. Niet na één of twee seizoenen jezelf hoeven af te vragen welke andere serie je nu gaat kijken. Jezelf laten meeslepen in een lang en meeslepend verhaal en er maar geen genoeg van krijgen. Reikhalzend uitkijken naar de release van nieuwe seizoenen. Genieten. Onlangs werd de nieuwe trailer van Game of Thrones seizoen 8 vrijgegeven, werden we verblijd met het nieuws dat Luther seizoen 5 op Netflix zou verschijnen en kregen we spannend nieuws over La Casa de Papel seizoen 3. Nu mogen we de fans van een andere hitserie laten juichen. The Blacklist seizoen 7 is namelijk besteld door NBC.

Waarom duurde het zo lang?

Het heeft even geduurd, maar dan eindelijk is The Blacklist seizoen 7 aangekondigd. Via Netflix Nederland ontdekten wij de reden van dit ‘late’ nieuws. Het was namelijk niet mogelijk om het zevende seizoen van de hitserie eerder te bestellen. Dit had vooral te maken met de contracten voor de cast van zulke series. Deze hadden een duur van slechts zes jaar. Aangezien dat termijn van zes jaar voorbij was, dienden er nieuwe afspraken gemaakt te worden met de cast.

The Blacklist seizoen 7 MAN MAN 01

Het kostte weinig moeite om de vertolker van de hoofdrol, James Spader, over te halen voor een nieuw seizoen van The Blacklist. Maar natuuriljk kan je geen serie maken met alleen de hoofdrolspeler, er dienden ook nieuwe deals gesloten te worden met de andere castleden. Nu zou toch het moment zijn aangebroken dat deze deals met de andere acteurs en actrices rond zijn, tot enthousiasme van alle The Blacklist-fans.

The Blacklist seizoen 7

De serie is niet alleen in de VS succesvol, ook in ons kikkerlandje wordt ‘ie masaal bekeken. De afleveringen zijn te zien op Videoland of RTL5, waar ze momenteel seizoen 6 uitzenden. Op Netflix staan echter maar vijf seizoenen van The Blacklist.