De villa van Teun Koopmeiners in Alkmaar

De villa van Teun Koopmeiners is echt een plaatje. Het lijkt een mix tussen oud en nieuw. Je ziet veel warmte en lichte kleuren naar voren komen, wat ook voor een stukje rust zorgt in de woning. Door de grote ramen komt er veel natuurlijk licht binnen, waardoor de ruimtes open aanvoelen. De villa heeft een woonoppervlakte van 304 vierkante meter, met in totaal acht kamers en een joekel van een tuin.

In de villa vind je een moderne keuken, perfect om heerlijk te kokkerellen. In de woonkamer vind je er zelfs nog een open haard, dat is erg lekker voor de koude winterdagen. Er zijn vijf slaapkamers, allemaal van een mooie grote, waardoor er genoeg plek zal zijn. Verder zijn er twee badkamers, die er allebei erg mooi uitzien, inclusief een lekkere douche en een bad. Ideaal dus om even te ontspannen. De tuin van de villa is ook erg indrukwekkend en ontzettend groot. Heerlijk voor de warme zomerdagen die nog moeten komen.

Tuin van villa Teun Koopmeiners

Deze prachtige villa in Alkmaar valt op door de architectuur. Het huis heeft een eigentijdse uitstraling wat het ontzettend bijzonder maakt. Daarnaast is deze villa een van de eerste in Nederland die van beton werd gebouwd. Dan hebben we het ook wel echt over 1900. De villa is een gemeentelijk monument en staat beter bekend als ‘Villa Rosmade.’

Een slimme locatie voor een woning

Teun Koopmeiners is al wel bekend in Alkmaar, aangezien hij er meer woningen heeft. Maar desondanks is Alkmaar nog steeds een goede keuze voor een woning. De stad is redelijk rustig, maar toch ontzettend gezellig. Daarnaast is Alkmaar goed te bereiken, wat natuurlijk ook fijn is voor de voetballer die weleens reizen zal moeten maken. Dat hij hier zal gaan genieten is wel bijna zeker.

Bekijk hieronder meer foto’s:Woonkamer woning voetballer

Keuken villa Teun Koopmeiners