Wie is Anna Nooshin?

Anna Nooshin is een Nederlandse ondernemer, influencer en presentatrice van Iraanse afkomst. Ze verhuisde op haar zevende met haar familie naar Nederland. Voordat ze hier echt op haar plek zat heeft ze een moeilijke tijd achter de rug gehad. Uiteindelijk heeft ze haar leven hier weten op te bouwen en hoe ze dat ook deed! Later kreeg ze een indrukwekkende carrière. Anna begon haar carrière als modeblogger en is nu een van de bekendste gezichten in de Nederlandse mediawereld.

Ze is niet alleen de oprichter van het succesvolle platform NSMBL, maar ook de auteur van twee boeken: On Top en On Life. Tot twee jaar geleden was ze zowel presentatrice van populaire tv-programma’s zoals: Holland’s Next Top Model en ze maakte ze video’s op YouTube. Helaas doet ze momenteel beide niet meer en kunnen we haar daar niet meer volgen.  Anna Nooshin heeft in 2016 in samenwerking met de Hunkemöller haar eigen lingerie- en badmodecollectie gelanceerd, waarmee ze weer liet zien dat het bij haar nooit ophoudt. Daarnaast heeft ze sinds dit jaar samen met Thijs Boermans een dochtertje genaamd: Nala. Waar ze ontzettend gelukkig mee lijken.

Ze steelt de show op Instagram in lingerie

Dat Anna Nooshin op Instagram een hoop aandacht trekt vinden wij niet heel gek. Ze heeft momenteel zo’n 937.000 volgers en groeit dagelijks. Ze laat haar duizenden volgers zien wat voor leuke dingen ze doet, zowel privé als zakelijk.

Anna plaatste recent prachtige foto’s in lingerie waarin ze volledig straalt. De foto trekt niet alleen de aandacht door haar uiterlijk, maar ook heeft ze een aantal maanden na haar bevalling, haar killerbody alweer terug en volgers zijn erg verbaasd. Zo reageert Esmee Cox: “Hoeeee kan uit jou een baby pas zijn gekomen? 🤯 Jouw lichaam 🔥🙌”

In de caption van haar foto staat: “Weeeeeeeekend.” Daar zijn we uiteraard ook ontzettend blij mee, vooral als het met zo’n beeldschone foto begint. Bekijk hieronder het bericht van de Instagram van Anna Nooshin:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)