Nena Maria Vlaar als single in Temptation Island

Vier koppels gaan tijdens Temptation Island de ultieme relatietest aan. Passen ze perfect bij elkaar, worden al hun vragen beantwoord en gaan ze dus samen naar huis? Of blijkt het gras in de villa toch groener te zijn dan thuis en gaan ze ervandoor met een van de singles?

Een van de single dames die dit jaar deelneemt is Temptation Island-verleidster Nena Maria Vlaar, ook wel de spiritual butterfly genoemd. Ze heeft bovengemiddeld veel interesse in spiritualiteit, vandaar dat ze zichzelf deze bijnaam heeft gegeven.Β Butterfly is ook afkomstig van de manier waarop ze door het leven fladdert. Toch is het wel een bezige bij. Ze runt namelijk haar eigen bedrijf als Freelance Hairstylist. Dit doet ze onder de naam Hair By Nena Maria, waarin ze zichzelf gespecialiseerd heeft in krullen en kleuren.

Temptation Island-verleidster Nena heeft zelf ook nog wel een wensenlijstje als het aankomt op de mannen. Ze is op zoek naar een verzorgde, oprechte en eerlijke man me veel gevoel voor humor. Ook wil ze een man die zijn leven al goed op de rit heeft en dus al erg stabiel is.

Temptation Island-verleidster Nena op Instagram

We mogen nog wel een aantal afleveringen genieten van Nena, maar ondertussen genieten we al volop van haar Instagram-pagina met één foto in het bijzonder. In samenwerking met Stef Hartog plaatste ze deze foto vanuit het prachtige Portugal.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stef Hartog (@stefhartog)

Op de foto zien we Nena, die vrijwel alleen een bikinibroekje draagt. De rest van haar private parts worden bedekt door haar prachtige lange krullen, ze zijn maar net lang genoeg. Van ons mag deze dame wel vaker uit de kleren gaan als dit soort foto’s eruit komen. Wij hebben geen zon nodig om hier warm van te worden.

Bekijk hieronder nog meer foto’s van Nena:

Nena is niet de enigste verleidster die wel houdt van een pikante foto. Ook Pommeline Tillière die zowel als verleidster en als koppel aan het avontuur meedeed is niet vies van een pikante foto.