Shirley Cramer zit niet bepaald stil in het mediawereldje. Zo begon haar bekendheid namelijk met het programma Temptation Island VIPS, waar zij aan meedeed met haar toenmalige vriend Damian Diepenveen. Het stel heeft de ultieme relatietest uiteindelijk niet doorstaan, want Damian is al vrij snel de fout in gegaan.

Na haar deelname aan Temptation Island deed Shirley ook nog mee aan Ex On The Beach en hier had zij het heel gezellig met Robin, maar ook hun relatie hield geen stand. Ze heeft het laatst ook nog een keer geprobeerd bij het programma First Dates, maar ook daar was er geen succes in de liefde voor de blonde bombshell.

Shirley Cramer heeft een behoorlijke fanbase opgebouwd

Sinds Shirley haar verschijning in de verschillende reality programma’s heeft zij een redelijke fanbase op weten te bouwen op diverse sociale mediakanalen. Zo heeft zij inmiddels 161.000 volgers op Instagram. Hierop is zij regelmatig in bikini of lingerie te zien is en dat kunnen haar volgers zeker waarderen.

Naast haar pikante plaatjes op Instagram lijkt Shirley Cramer sowieso geen enkel probleem te hebben om uit de kleren te gaan op het internet. Zo is zij ook content creator op het media-platform OnlyFans. Kortom, de oud-Temptation Island deelneemster is misschien wel het beste te beschrijven als een Nederlandse versie van Pamela Anderson

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SHIRLEY CRAMER (@shirleycvc)

Zij zet iedereen in vuur en vlam met deze fotoshoot

Shirley weet wel hoe zij de ogen van haar volgers op zich gericht moet houden. Zo verrast zij haar volgers de ene keer met een grote make-over en dan staat haar Instagram-account weer vol met pikante foto’s. Ook nu heeft ze haar volgers weer verrast met een spicy fotoshoot. Zo zijn er prachtige foto’s geschoten met de professionele fotograaf Steven Wolles die onder andere al Megan Desaever en Jamecia Baker voor zijn lens heeft gehad. En het resultaat mag er zeker zijn. Hieronder is het eindresultaat van de pikante fotoshoot te zien: