Het peperdure horloge om de pols van aanvoerder Virgil van Dijk

Laten we het is hebben over het prachtige horloge van Virgil van Dijk. De aanvoerder is gespot met een gloednieuwe Audemars Piquet Royal Oak Perpetual Calendar 26579CS in blauw keramiek. Dit is de eerste kast en armband van de fabrikant in volledig vervaardigd blauw keramiek. Naast de blauwe wijzerplaat met ‘Grande Tapisserie’-patroon en blauwe binnenring, zijn er ook blauwe tellers.

Natuurlijk is blauw niet de enige kleur op de markt. Audemars Piguet heeft ook een zwarte keramische Royal Oak Perpetual uitgebracht terug in 2017, gevolgd door een witte keramische versie in 2019. Het horloge van Virgil van Dijk zou een marktwaarde hebben van dik 105.000 euro.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)


Zoals we net al vermeldde, is dit de eerste keer dat de Royal Oak Perpetual Calender verkrijgbaar is in een prachtig blauwe keramiek. Om deze opvallende kleur te bereiken, hebben de horlogemakers van AP verpoederd zirkoniumoxide gemengd met een speciaal bindweefsel voor dat het werd omgezet in keramiek. De rest van de componenten kreeg hun uiteindelijke kleur pas bij 1400 graden Celsius, als ze gesinterd worden.

Voor meer informatie over dit opvallende uurwerk, klik dan hier.

Virgil van Dijk Audemars Piguet Royal Oak Perpetual Calendar blauw

Nog meer mooie horloges van voetballers

Natuurlijk is dit niet de eerste keer dat wij Virgil van Dijk met super opvallende of peperdure horloges. Hij heeft van Audemars Piguet ook een ander stijlvol horloge, namelijk de Royal Oak ‘Jumbo’ extra-thin 16202OR. Deze is uitgevoerd in 18-karaats rosé goud en heeft leisteen grijze wijzers. Het handige van dat model is dat je het niet de batterijen hoeft te vervangen. Hij is namelijk voorzien van een Calibre 7121-klokwerk. Dit betekent dat door de bewegingen het horloge zelf voldoende energie genereert.

Nog meer toffe bezittingen van de aanvoerder zien? Check dan de woning in Nederland van Virgil van Dijk en de autocollectie van Virgil van Dijk.