Deelneemster van Temptation Island 2018

Laten we je geheugen even opfrissen, want het is ondertussen alweer een tijdje geleden. Megan Desaever deed terug in 2018 mee met het realityprogramma Temptation Island. Dit avontuur met haar toenmalige vriend liep niet goed af en de twee waren aan het einde van het programma uit elkaar gegaan.

 

Sinds haar verschijning in het programma heeft zij een redelijke fanbase op weten te bouwen op diverse sociale mediakanalen. De 23-jarige werkt tegenwoordig als model, maar ook is Megan een content creator op het media-platform OnlyFans. Ze weet in ieder geval hoe ze haar publiek moet bereiken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan (@desaevermegan__)

Fotoshoot van Megan Desaever zet Instagram in vuur en vlam

Desaever weet wel hoe zij de ogen op zich moet houden, de ene keer ondergaat zij een grote make-over en dan staat haar Instagram-account weer vol met spannende en gewaagde foto’s. Ruim 150.000 fans mogen genieten van bikini foto’s op haar vakanties, maar ook haar covershoot voor de als Playmate of the Month. 

Wij krijgen het niet voor niks warm van Megan. Zo plaatste ze deze keer een spicy fotoshoot om te vieren dat zij haar voorgevel eerder heeft laten vergroten. Zo was zij onder andere in een spannende rode lingerieset op een houten bank te zien, maar ook in een prachtige paarse set zittend tegen een badkuip aan. Hieronder vind je een aantal van deze foto’s (bron: Instagram):

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan (@desaevermegan__)