De carrière van Marcel van Roosmalen

Schrijver, columnist en journalist Marcel van Roosmalen is geboren op 10 februari 1968. De man is een bekende naam in de Nederlandse mediawereld. Marcel is na bij opleiding journalistiek verhuisd naar Amsterdam, waar hij werkzaam als een journalist en schrijver is. Tegenwoordig is hij regelmatig te horen op de radio van NPO Radio 1, maar heeft hij ook een televisie programma genaamd Media Inside op NPO 3. Marcel is samen met de journaliste Eva Hoeke en hebben totaal drie dochters.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Boek en Buro Ede (@boekenburoede)

Bijzondere woning te koop in Wormer

Laten we het eens hebben over de opvallende vrijstaande woning van Van Roosmalen. Het gaat namelijk om een karakteristieke woning uit 1910. Via de voordeur kom je binnen in de hal. Vanaf hier heb je toegang tot een kantoor en de woonkamer. Daarnaast heb ook toegang tot de kelder vanaf de hal met de originele paneeldeuren. Als je doorloopt kom je uit in de ruime en licht woonkamer. Ook bevindt zich op de begaande rond de open woonkeuken met diverse inbouwapparatuur.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en één badkamer. De masterbedroom is voorzien van een schouw en biedt toegang tot het balkon. In de badkamer bevindt zich naast een douchecabine ook een ligbad en een wastafel met spiegel. Op de tweede verdieping is genoeg ruimte. Op dit moment wordt het gebruikt als kantoor, maar zou ook verbouwd kunnen worden naar twee extra slaapkamers.

Wat is de vraagprijs op Funda?

De woning heeft een woonoppervlakte van 153 vierkante meter en beschikt over een grote tuin. Naast dat de woning goed onderhouden is, ligt het ook nog eens een klein stukje lopen van het centrum af. De woning staat te koop voor 600.000 euro kosten koper in Wormer. Zie hieronder meer foto’s of bekijk de website van Bekendeburen:

Marcel van roosmalen woning te koop

worner woning te koop marcel van roosmalen