Avondshow Jinek wordt opnieuw verstoord

Ondertussen is het je vast niet ontgaan dat er veel gebeurt in de wereld van de avondshows. Het begon allemaal met een klimaatactivist die zichzelf vastlijmde op de tafel bij het programma Jinek.Β Ja, dat was opvallend en ook wel een beetje jammer van de tafel, maar dat is ondertussen alweer verleden tijd. De show werd namelijk weer verstoord, maar deze keer ontstond er veel ophef.

Vanuit het publiek stonden twee gasten op in gele hesjes. Dit deden ze om aandacht te vragen voor de misstanden rond de bouw van voetbalstadions in Qatar voor het WK. Al snel kwam er naar boven dat het zou gaan om ‘influencers’ en dat het allemaal in scene gezet zou zijn. Eva Jinek zelf ontkent dat het in scene gezet zou zijn.

Vandaag Inside maakt opvallende parodie van Jinek incident

De heren van het televisieprogramma Vandaag Inside vonden het een leuk idee om een parodie te maken van wat er eerder bij Eva Jinek in de studio gebeurde. Zo dook er namelijk achter de presentator Wilfred een stripster op. Ze liep even een rondje door de studio en rende ook later nog eens een rondje door de show heen. Natuurlijk was dit duidelijk in scene gezet, de heren konden hier natuurlijk gewoon om lachen net als de rest van de studio. Zo riepen ze onder andere “wat, was dit een activist” en “we nodigen ook een keer een activist uit”. Daarnaast werd zij uiteraard betaald hiervoor, wel dik 400 euro! Maar wie is deze opvallende dame?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vandaag Inside (@vandaaginside)

Mercedes Khani is de stripster Vandaag Inside

De afgelopen paar dagen gaat het over niemand anders dan Mercedes Khani. Zij was de dame die in haar ondergoed te zien was bij de heren van Vandaag Inside. Na wat onderzoek dook al snel de Instagram-pagina van de spannende dame op, waar zij de naam Mercedes Jade heeft genoteerd. Het is niet voor niks dat haar account ontzettend snel aan het stijgen is in volgers. Op haar account staan vele spicy fotoshoots, maar ook werkt zij alsΒ erotisch danser. Benieuwd naar meer foto’s van Mercedes, kijk dan vooral hieronder: