Salt Bae deelt bizar hoge rekening op Instagram

Het is geen geheim dat je diep in de buidel moet tasten als je dineert in een van de restaurants van Salt Bae. Om je een beetje een idee te geven van wat er daar op de menukaart staat: biefstuk bedekt met bladgoud. Dit heeft Salt Bae expres aan zijn restaurant toegevoegd om het zo duur mogelijk te maken.

Veel mensen willen namelijk eenmalig een restaurant van hem bezoeken, en hebben daar klaarblijkelijk een hoog bedrag voor over.  Nu heeft Salt Bae zelf een zeer hoge rekening van een diner in zijn eigen restaurant in Abu Dhabi op Instagram gedeeld. Hierbij is te zien dat hij voor een avondje dineren met veertien personen zo’n 615.065 Verenigde Arabische Emiraten Dirhams moest betalen, omgerekend ongeveer 161.617,81 euro.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Fans zijn geschokt door deze hoge rekening

Ondanks dat dit al een super dikke restaurantrekening is voor veertien personen, is op de foto te zien dat de servicekosten van het restaurant nog niet zijn inbegrepen. Met zo’n hoge rekening is het waarschijnlijk nog wel even graven geweest voor de mensen aan de tafel om ook nog de fooi te kunnen bekostigen.

Nadat Salt Bae de hoge rekening op zijn Instagram-account had geplaatst, waren veel fans niet onder de indruk. Sterker nog: fans vonden het belachelijk. Zo reageerden een fan met: “Ik denk echt niet dat dit een erg intelligente manier is om het restaurant, de prijzen en de levensstijl van deze man onder de aandacht te brengen. Echter, dit soort berichten maakt de overgrote meerderheid van de mensen over de hele wereld gewoon gestoord en onaantrekkelijk om te bezoeken een van de restaurants in hun stad of op een bestemming die ze bezoeken.” Een andere gebruiker voegde hier aan toe:  “Ik koop liever een appartement met zoveel geld.” Hieronder is de bizarre rekening nog even te zien! 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)